Bloemkoolpuree met witvis

Terug naar recepten

Bloemkoolpuree met witvis

di 9 feb 2021 Recepten
Bereidingstijd:

Het recept bloemkoolpuree met witvis is geschikt voor twee personen. Het dient ideaal als lichte avondmaaltijd.

  • Bloemkoolpuree met witvis
  • 200 gram aardappels
  • 15 gram roomboter
  • 240 gram gemarineerde witvis
  • PAMspray
  • Peper
Gezonde bloemkoolpuree met witvis

Bereiding:

 

  1. Sijd de bloemkool in roosjes, de aardappel schillen en in grove stukken snijden.
  2. Kook de bloemkool en de aardappels gaar.
  3. Bak ondertussen de witvis in aan in een koekenpan ‘ingevet’ met PAMspray.
  4. Als de bloemkool en aardappels gaar zijn stamp je ze tot een puree samen met de roomboter.
  5. Verdeel de puree over twee borden, als ook de witvis. Voeg evt. peper naar wens toe.

 

Optioneel:
Wil je meer koolhydraten? Voeg dan meer aardappels toe.
Wil je meer vetten? Bak je witvis dan aan in boter of olie.

 

Voedingswaarden per hele maaltijd: KCAL679 46E 52K 25V

 

Voedingswaarden p.p.: 339,5KCAL 23E 26K 12,5V

 


Rebody App Waardes:

Voedingswaarde bloemkoolpuree met witvis

Deel dit recept: