Voor de vegetariërs onder ons, een welbekend recept, maar dan zónder vlees.
(Ps. dit kan uiteraard met gewoon gehakt gemaakt worden voor de vleesliefhebbers, let er dan wel even op dat de voedingswaarden hierdoor wijzigen)
Dit recept is voor 2 porties, per portie: 516 KCAL 43,5E 47K 15V
1. Snipper de ui fijn, de champignons in schijfjes en de paprika in kleine blokjes.
2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui, uitgeperste knoflook, champignons en paprika, voor 5 minuten aan.
3. Voeg het kruimgehakt toe, alsmede de tomatenpuree, 200 ml water, chilivlokken en komijnpoeder. Schep alles om en doe de deksel op de pan. Laat stomen voor 5-10 minuten.
4. Voeg als laatste de kidneybonen en mais toe, en schep om totdat deze ook verwarmd zijn.
5. Verdeel over twee borden en strooi de geraspte kaas eroverheen.
Buen Provecho!