Voeg wat granola toe aan je kwark of yoghurt voor een extra lekker ontbijt!
Dit recept is voor 12 porties à 40 gram: zie afgebeelde voedingswaarden. Per portie: 187 Kcal 6 E / 20 K / 9 V
1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
2. Meng alle ingrediënten, behalve het gedroogde fruit, in een grote kom.
3. Spray wat PAM spray over het mengsel en schep om.
4. Verdeel het mengsel over een bakplaat bekleed met bakpapier. Spray nog een keer met de PAM spray over het mengsel.
5. Zet nu de bakplaat in het midden van de oven, gedurende 30 minuten. Roer het mengsel elke 10 minuten om.
6. Na 30 minuten zet je de oven uit, en laat je de ovendeur half open zodat de granola in de oven kan afkoelen. Meng het gedroogde fruit erdoor (optioneel), en bewaar het in een mooie glazen afgesloten pot.
Optioneel: varieer met verschillende noten, zaden en gedroogd fruit.