Deze eiwitrijke soep kun je het beste een dag van tevoren klaarmaken, zodat de smaken nog beter tot hun recht komen.
Met dit recept maak je 2 kommen kokossoep. Per kom: 388 KCAL 38E 14K 20,5V
1. Kneus de stengel citroengras en snijd doormidden. Pers de knoflook en snijd de rode peper in ringetjes en de ui fijn. Fruit deze ingrediënten aan in een soeppan gedurende 5 minuten op laag vuur.
2. Snijd de kipfilet in stukken en voeg dit toe aan de pan, samen met de kokosmelk, de bouillon en ketjap manis. Laat dit 10 minuten zachtjes koken.
3. Voeg de champignons en broccoli toe. Kook dit gedurende 5 minuten mee, of totdat de broccoli beetgaar is.
4. Serveer de soep met een partje limoen en wat verse koriander.
P.s. Vergeet niet de stukken citroengras uit de soep te halen voordat je hem serveert ;)