Eiermie krijgt zijn lekkere smaak door de toevoeging van scharrelei aan de mie. Door het te verwerken in gerechten, neemt de mie de smaak aan van de gebruikte kruiden, groenten en het vlees.
Met dit recept maak je 2 porties met de volgende voedingswaarden per persoon:
625 KCAL 47,5E 76,5K 17,5V
1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en snipper de ui en knoflook. Snijd de kool in dunne reepjes.
2. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip 3 min. Voeg de ui, knoflook, kruiden en ketjap toe en bak gedurende 2 minuten mee. Laat nog 10 minuten stoven met de deksel op de wokpan.
3. Voeg de Chinese kool toe en laat het al omscheppend slinken.
4. Giet de mie af en snijd klein. Schep de mie met de kip en kool om en bestrooi met de gebakken uitjes.
Màn màn chî!