Rebody Protein Fluff Bosvruchten variant

Terug naar recepten

Rebody Protein Fluff Bosvruchten variant

wo 23 jun 2021 Recepten
Bereidingstijd: 5

Het recept Rebody Protein Fluff Bosvruchten is geschikt voor één persoon

  • 16 ijsklontjes
  • 150 gram bevroren fruit
  • 20 gram micellar caseïne (Body en Fit shop)
  • 80 ml halfvolle melk of karnemelk
Protein fluff zelf maken

Bereiding:

Gebruik een sterke foodprocessor/ blender/ keukenmachine. De truc is om écht bevroren fruit te gebruiken en de ijsklontjes natuurlijk. 

Zo maak je het: 

  1. Crush de ijsklontjes tot een fijnere massa.
  2. Voeg het bevroren fruit toe, nu heb je een soort ‘slush puppy.
  3. Voeg de caseïne toe. En mix het goed door het ijs-mengsel.
  4. Als laatste voeg je beetje bij beetje de melk toe in delen. Laat de foodprocessor/keukenmachine/blender het werk doen en goed draaien. Na ongeveer 2 a 3 minuten zie je een homogeen geheel; het lijkt op sorbet ijs. Pas dus op met de hoeveelheid vloeistof die je toevoegt. Iets teveel toegevoegd? Voeg dan meer caseïne toe (voedingswaarden wijzigen dan, vanzelfsprekend).
  5. Verdeel in een bakje of hoog glas.
  6. Maak af, on top, wat vers fruit. 

Gelieve direct consumeren

Voedingswaarde p.p. 182 KCAL 20E 18K 2V 

 

 

 

 

 

 


Rebody App Waardes:

Voedingswaarde bosvruchten protein fluff

Deel dit recept: