Het recept Thairse rode curry met rijst en groenten is geschikt voor 2 personen
Zo maak je het:
1. Snijd de kalkoenfilet in stukjes. Marineer de kalkoenfilet met de rode curry pasta.
2. Bereid de rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
3. Bak de kalkoen aan in een pan ingevet met PAMspray, incl. pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoom het geheel gaar in ongeveer 10 minuten, langzaam met een deksel op de pan. In de laatste 4 minuten stoom je de peultjes mee.
4. Stoom ondertussen ook de bloemkoolroosjes in een pan een laagje water. Als deze klaar zijn, giet je ze af en voeg je ze toe aan de kalkoen en peultjes. Schep alles goed om.
5. Serveer de kip met de rijst en peultjes.
Optioneel:
- Voor een andere variant gebruik je ipv kalkoenfilet, gamba’s.
- Gebruik ipv pamspray een el olie.
Voedingswaarde gehele recept: 1002 KCAL 90 E 116K 12V
Voedingswaarde pp: 501 KCAL 45 E 58K 6V