Koekenpan
Mengkom
Zo maak je het:
1. Snijd de champignons in schijfjes. En de avocado in mooie grote stukken. Snijd eveneens de komkommer en tomaat in stukjes en bosui in ringetjes.
2. Kruid de wokreepjes met een theelepel kipkruiden en bak deze in een koekenpan ingevet met PAMspray. Zodra ze krokant gebakken zijn, leg je deze apart.
3. Vet de koekenpan opnieuw in met PAMspray, bak hierin de schijfjes champignons samen met wat kruiden als oregano, tijm en chilivlokken. Bak deze door totdat ze beginnen te kleuren.
4. Doe de citroensap, veldsla, tomaat, komkommer, bosui in een mengkom. Schep goed door elkaar. Voeg zout, peper en evt. overige kruiden naar wens toe.
5. Neem twee borden en verdeel salade over de borden. Verdeel vervolgens de champignons, wokreepjes, olijven, pijnboompitjes, de apetina kaasblokjes en on top de avocado.
Voedingswaarde per persoon:
512,5 33,5E 12,5K 29V
Optioneel:
Wil je meer koolhydraten? Serveer met stokbrood.