Vegetarische wokschotel met tofu

Terug naar recepten

Vegetarische wokschotel met tofu

do 15 jul 2021 Recepten
Bereidingstijd:

Het recept Vegetarische wokschotel met tofu is geschikt voor twee personen.

  • 75 gram pandanrijst
  • 180 gram AH Biologisch Pittige tofu reepjes
  • 400 gram wokgroenten naar wens
  • 1 theelepel sambal (of naar wens)
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • 1 ui gesnipperd a 50 gram
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • PAM spray
Recept wokgroenten met tofu

Bereiding:

  1. Kook de rijst volgens de verpakking. Ondertussen maak je het wokgerecht:
  2. Spray wat PAMspray in een wokpan, fruit hierin lichtjes op laag vuur de uit en knoflook aan. Voeg de groenten, sambal en ketjap manis toe, wok op hoog vuur voor 5 minuten. Vervolgens 5 minuten deksel op de pan en laten stomen op laag vuur.
  3. Daarna voeg je de tofu toe, schep onder de groenten en bak dit  mee voor 2 minuten.
  4. Serveer uit met de rijst en verdeel over twee borden.

Voedingswaarde per maaltijd: 795KCAL 46 E 83K 28V
Voedingswaarde p.p.: 397,5 KCAL 23 E 41,5K 14V

Optioneel:
Meer vetten? Vervang de PAMpsray door (rijst)olie en/of voeg gesnipperde krokante uitjes toe.
Meer koolhydraten? Voeg meer rijst toe.

 


Rebody App Waardes:

Voedingswaarde wokgroenten met tofu

Deel dit recept: