De beste personal training van Eindhoven

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Plan mijn adviesgesprek
Kevin Zeelen
De samenwerking met Rebody heeft het ongekende qua mindset en fysiek uit mij gehaald en naar een volgend stadium gebracht. Deze uitdaging met Rebody aan gaan was de grootste en beste stap die ik in mijn leven gemaakt heb.

Kevin Zeelen
Zelfstandig ondernemer / Entrepreneur / Fysiek Atleet

Nancy Janssens
Ik werk nu iets meer als een jaar met Rebody en heb fysiek nog nooit zo goed in mijn vel gezeten en mentaal nog nooit zo goed gevoelt. Dankzij hun hulp heb ik meer uit mezelf gehaald dan dat ik alleen ooit gekund had. Plan een gesprek met hem en ontdek het zelf.

Nancy Janssens
Zelfstandig ondernemer

Rebody Eindhoven

Rebody Eindhoven biedt high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes. Wanneer je met Rebody Eindhoven in zee gaat, zul je met de gedreven personal trainer en mindset specialist Jeffrey van Vroenhoven aan de slag gaan.

Jeffrey is een doorgewinterde personal trainer en specialist op het gebied van voeding, training, coaching én mindset. Doordat hij van kinds af aan op hoog niveau heeft gesport, weet hij wat er voor nodig is om gemotiveerd te blijven en een sterke mindset te creëren.

Wat aan een goede coach kenmerkt, is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.


Waarom personal training bij Rebody Eindhoven?

Jeffrey heeft een absoluut commitment op het doel van de cliënt. Hij laat mensen op een respectvolle en vriendelijke manier zien wat ze van zichzelf niet zien of niet willen zien. Dat is soms oncomfortabel, maar het geeft mensen de mogelijkheid om te transformeren. En het mooie aan transformatie is dat het mensen in staat stelt om continue krachtiger te zijn en te kiezen. Dat leidt tot fantastische resultaten, op elk vlak.

Een krachtige gezondheid, vitaliteit en mindset zijn het fundament waarop alles in je leven wordt gebouwd. Jeffrey helpt je graag om dit fundament continue te versterken. Binnen Rebody wordt Jeffrey dan ook wel vaker als tovenaar bestempeld, omdat hij het onmogelijke toch mogelijk maakt. Wil je échte verandering realiseren? Dan is Jeffrey de juiste coach voor jou.

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

Educatie

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Eindhoven?

Plan nu je gratis adviesgesprek.

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.