Aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

EDUCATIE

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven). Zo concentreer je je op de dingen die écht belangrijk zijn terwijl je de fabels achter je laat.

Gratis adviesgesprek aanvragen

VOEDING

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert. Wij kijken mee en geven je ondersteuning en feedback waar dat nodig is.

Bekijk onze receptenpagina

TRAINING

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van écht effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je zo snel mogelijk bij je doel bent. En voor maximaal resultaat is het ook mogelijk om met je trainer de sportschool in te gaan zodat je doel zo effectief en vakkundig mogelijk wordt behaald.

Bekijk de trainingsresultaten
ben
kevin
juul
jules
petra
jochen
jeffrey
demi
stijntje

MINDSET

Je gedachten en emoties bepalen voor een groot gedeelte je gedrag en dus ook hoe je wereld er uit ziet. Échte transformatie vereist dus ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Wat is jouw doel?

Rebody App

Eten wat je lekker vindt en tegelijkertijd bewust worden én je doelen halen! Dat kan met onze Rebody Appicatie! Deze gebruiksvriendelijke app geeft je de mogelijkheid zelf je dagelijkse voeding te plannen met de richtlijnen die je van ons mee krijgt. Tegelijkertijd kijkt je trainer over je schouder mee om je tips en trucs (en een schop onder je kont) te geven daar waar nodig.

Download voor iPhone Download voor Android