Franchisenemer worden

Ben jij de persoon die zijn vrienden altijd aanspoort om gezonde keuzes te maken en een fitter bestaan te leiden? Worstel je al een tijdje met de gedachten om zelfstandig mensen te gaan trainen en coachen, maar is het er gewoon nog niet van gekomen? Dan hebben wij een heel gaaf aanbod voor jou. Bij Rebody Personal Training & coaching zijn we opzoek naar franchisenemers voor onze locaties in Panningen, Weert en Maastricht.

Wat is een franchisenemer

Een franchisenemer is een ondernemer die gebruik maakt van het succesconcept van de franchisegever. Het is een hechte vorm van samenwerking dat de voordelen van een sterke merknaam, een bewezen concept en zelfstandig ondernemerschap combineert. Jij kan je volledig focussen op- en ontwikkelen in hetgeen waar jij écht goed in bent en energie van krijgt. Hierdoor zul je sneller stappen maken als ondernemer en betere financiële resultaten boeken.

Waarom franchisenemer worden bij Rebody

Als franchisenemer bij Rebody geniet je van het bestaande en bewezen Rebody concept. Vanaf het begin af aan hebben wij ons gefocust op waarde creëren voor onze cliënten op zowel on- als offline vlak. Mensen daadwerkelijk verder helpen. Daar staan we bij Rebody voor. Hierdoor geniet je als franchisenemer niet alleen van een bewezen concept, maar ook van de aanwezige (online) marketing kennis en de sterke merknaam.

Dit bieden wij onze franchisenemers

Naast de gevestigde merknaam en (online) marketing kennis bieden wij jou als franchisenemer nog veel meer. Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Een bestaand en bewezen concept via een franchise-model waarmee je een concreet plan hebt om je personal trainer business op te bouwen
  • Gebruik van de Rebody Applicatie voor het gemakkelijk managen van je klantenbestand, de voedingsbegeleiding en een groot gedeelte van je administratie/facturatie
  • Voortdurende interne opleiding rondom voeding, training, coaching en ondernemen om je te helpen ontwikkelen naar een serieuze speler in de branche in jouw omgeving
  • Interne opleidingen en coaching om jezelf voortdurend te verbeteren
  • Een bestaand team van trainers om op alle relevante gebieden mee te kunnen sparren
  • De mogelijkheid om als Rebody coach exclusief personal training te geven bij een of meerdere sport-accommodaties binnen il fiore Healthcenters

Ik vind het zo fijn wat ik allemaal heb geleerd van Ben en Kevin. En ook de rest van het team! Zonder hun had ik dit nooit bereikt. Ook leuk dat we een uniek concept hebben en een eigen app. Ik sta zelf oprecht achter dit concept en daarom vind ik het ook heel fijn. One family zijn we. Alle begeleiding heb ik als prettig en zeer waardevol ervaren. Vooral omdat ik hier voorheen heel onzeker over was daarin en alles eng vond. Door hun hulp ben ik echt zo gegroeid als persoon en bedrijf.

Demi Opheij
Headcoach Rebody Panningen

De sfeer binnen Rebody is heel prettig. Onderling is er een hoge gun factor. Zo brengen we elkaar telkens naar een hoger level en verleggen we problemen door middel van educatie en coaching.
Lachen is gezond dus lachen we samen heel wat af tussen de bedrijven door. Er heerst daarnaast een professionele gang van zaken. Een echte all-in mentaliteit. Veel lachen en aan het eind van de rit staat er een goed resultaat. Een fijne plek om goed geld te kunnen verdienen.

Jules Steegh
Headcoach Rebody Herten

Aan de slag bij de nummer 1 personal training en coaching franchise van Limburg

Wil jij aan de slag als franchisenemer bij één van de Rebody vestigingen en wil je graag meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat? Vul het onderstaande contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.