De beste personal training van Herten

Plan hier vrijblijvend jouw adviesgesprek met de Headcoach van Rebody in Herten.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Plan mijn adviesgesprek
Timo van de Kerkhof
Ik heb geleerd hoe je een gezonde levensstijl kunt combineren met je ‘studententijd’, zodat je ondanks de feestjes en andere sociale verplichtingen toch je doelen kunt behalen.

Timo van de Kerkhof
Student

Bo Paasman
Dankzij Jules en zijn fijne aanpak heb ik inzicht gekregen in : hoe maak je meer tijd voor jezelf, hoe kun je in je drukke leven toch een gezonde voeding en sportstijl toepassen. Zodat je goed voor jezelf zorgt. Niet alleen fysiek maar ook in je mind.

Bo Paasman
Eigenaresse kapsalon Haar & Zo By Bo

Wat maakt onze aanpak speciaal?

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

Educatie

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Deze toppers gingen je voor:

 

Inge Geurts

Ik zit lekker in mijn vel, letterlijk en figuurlijk! Ik heb nog meer energie én ik draag weer spijkerbroeken!!

Sjors Engelen

35 kg afgevallen met balans tussen goed en lekker eten. Van niet-sporter naar 3 keer per week gegaan!

Wendy Ploem

8 kilogram afgevallen en nu volle focus op spiermassa opbouwen!

Eerst mijn eigen transformatie, nu anderen!

Twee jaar geleden begon mijn proces om mij mentaal en fysiek topfit te voelen. Ik wist wat ik wilde en ik was bereid om de push-ups te doen. Nu heb ik het geluk dat ik anderen mag begeleiden om hetzelfde gevoel te gaan ervaren. Door mijn passie voor sport en het brein in de coaching te gebruiken zie ik leden mentaal groeien. Ik kan niet wachten om nog meer mensen te begeleiden om dit gevoel ook te creëren voor zichzelf.


Rebody Herten

Rebody Roermond is de hoofdvestiging van Rebody en bezit een team van 5 high-end coaches, die dag en nacht klaarstaan voor de mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes.

Deze 5 coaches zijn werkzaam op zowel vestiging Roermond als Herten om zo jou optimaal te kunnen begeleiden naar succes.

Onze coaches zijn gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en coaching. Door middel van deze kennis helpen de coaches van Rebody jou met de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Wat aan een goede coach kenmerkt, is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Herten?

Plan nu je gratis adviesgesprek.

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Of bel om een afspraak te maken met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

+31 (0) 611588504

Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.