Rebody coach worden

Ben jij de persoon die zijn vrienden altijd aanspoort om gezonde keuzes te maken en een fitter bestaan te leiden? Worstel je al een tijdje met de gedachten om zelfstandig mensen te gaan trainen en coachen, maar is het er gewoon nog niet van gekomen? Dan hebben wij een heel gaaf aanbod voor jou. Bij Rebody Personal Training & coaching zijn we opzoek naar franchisenemers voor onze locaties in Panningen en Maastricht.

 

 

Wat is een franchisenemer

Een franchisenemer is een ondernemer die gebruik maakt van het succesconcept van de franchisegever. Het is een hechte vorm van samenwerking dat de voordelen van een sterke merknaam, een bewezen concept en zelfstandig ondernemerschap combineert. Jij kan je volledig focussen op- en ontwikkelen in hetgeen waar jij écht goed in bent en energie van krijgt. Hierdoor zul je sneller stappen maken als ondernemer en betere financiële resultaten boeken.

Ik vind het zo fijn wat ik allemaal heb geleerd van Ben en Kevin, en uiteraard ook van de rest van het team! Zonder hun had ik dit nooit bereikt. We hebben een leuk en uniek concept en een eigen app. Ik sta zelf oprecht achter dit concept en daarom vind ik het ook heel fijn. We zijn echte one family. Alle begeleiding heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Vooral omdat ik hier voorheen heel onzeker over was en alles eng vond. Dankzij de hulp van Rebody ben ik echt zo gegroeid als persoon en is mijn bedrijf hierin meegegroeid.

Demi Opheij
Headcoach Rebody Panningen

De sfeer binnen Rebody is heel prettig. Onderling is er een hoge gun factor. Zo brengen we elkaar telkens naar een hoger level en verleggen we problemen door middel van educatie en coaching. Lachen is gezond dus lachen we samen heel wat af tussen de bedrijven door. Er heerst daarnaast een professionele gang van zaken. Een echte all-in mentaliteit. Veel lachen en aan het eind van de rit staat er een goed resultaat. Een fijne plek om goed geld te kunnen verdienen.

Jules Steegh
Headcoach Rebody Herten

Dit bieden wij onze coaches

  • Een bestaand en bewezen concept via een franchise-model waarmee je een concreet plan hebt om je personal trainer business op te bouwen
  • Gebruik van de Rebody Applicatie voor het gemakkelijk managen van je klantenbestand, de voedingsbegeleiding en een groot gedeelte van je administratie/facturatie
  • Voortdurende interne opleiding rondom voeding, training, coaching en ondernemen om je te helpen ontwikkelen naar een serieuze speler in de branche in jouw omgeving
  • Interne opleidingen en coaching om jezelf voortdurend te verbeteren
  • Een bestaand team van trainers om op alle relevante gebieden mee te kunnen sparren
  • De mogelijkheid om als Rebody coach exclusief personal training te geven bij een of meerdere sport-accommodaties binnen il fiore Healthcenters

 

Waarom aan de slag gaan als Rebody coach?

Als Rebody coach geniet je van het bestaande en bewezen Rebody concept. Sinds de oprichting zijn we bezig al bezig met waarde creëren voor onze klanten op zowel on- als offline vlak. Mensen daadwerkelijk verder helpen op weg naar een kwalitatief beter leven, daar staan we bij Rebody voor. Hierdoor geniet je als franchisenemer niet alleen van een bewezen concept, maar ook van de aanwezige (online) marketing kennis en de sterke merknaam.

 

 

Benieuwd of een carrière als Rebody coach iets voor jou is?

Hebben we je enthousiast kunnen maken en sta je te popelen om meer over Rebody te weten te komen? Vul dan de onderstaande gegevens in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot snel!

 

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf doc docx.