De beste personal training van Panningen

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Plan mijn adviesgesprek
Kevin Zeelen
De samenwerking met Rebody heeft het ongekende qua mindset en fysiek uit mij gehaald en naar een volgend stadium gebracht. Deze uitdaging met Rebody aan gaan was de grootste en beste stap die ik in mijn leven gemaakt heb.

Kevin Zeelen
Zelfstandig ondernemer / Entrepreneur / Fysiek Atleet

Nancy Janssens
Ik werk nu iets meer als een jaar met Rebody en heb fysiek nog nooit zo goed in mijn vel gezeten en mentaal nog nooit zo goed gevoelt. Dankzij hun hulp heb ik meer uit mezelf gehaald dan dat ik alleen ooit gekund had. Plan een gesprek met hem en ontdek het zelf.

Nancy Janssens
Zelfstandig ondernemer

Rebody Panningen

Rebody Panningen biedt high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes. Wanneer je met Rebody Panningen in zee gaat, zul je met de gedreven en enthousiaste personal trainer Demi Opheij aan de slag gaan.

Demi is inmiddels al een doorgewinterde personal trainer en specialist op het gebied van training, voeding, mindset en coaching. Door middel van deze kennis helpt Demi jou met de beste versie in jezelf naar boven te halen.

Het kenmerkende aan een goede coach is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar waar het probleem vandaan komt. Op deze manier komen we erachter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.


Waarom personal training bij Rebody Panningen?

Als je Demi zou moeten omschrijven dan zou dat zijn als één bonk energie. En dat weet ze als geen ander over te brengen op de mensen om haar heen. Ze is een sociaal en gedreven persoon en dat is ook terug te zien in alles wat ze doet. Deze goedlachse jongedame is sinds Januari 2019 eigenaresse van de Rebody-vestiging in Panningen, waar ze haar missie als Rebody Coach uitvoert.

Voordat ze bij Rebody begon, heeft ze een basis gelegd door verschillende diploma’s te halen zoals: EEFA Fitness Docent A opleiding, om vervolgens haar NASM - Certified Personal Trainer diploma te behalen, waarmee ze haar kennis nog meer wist uit te breiden.

Voorheen was Demi werkzaam als fitness-instructrice in verschillende clubs, maar ze kwam er snel achter dat ze op deze wijze de mensen niet écht kon helpen zoals ze dat graag zou willen. De stap naar personal trainer was daarom dan ook de meest logische volgende stap.

Na de nodige jaren ervaring en leergierigheid rondom training, voeding en coaching volgt ze, naast een intensief en voortdurend opleidingstraject binnen Rebody, de opleiding tot gewichtsconsulent. Op deze manier probeert ze haar kennisniveau altijd naar een hoger niveau te tillen met het oogpunt op maximaal rendement voor haar cliënten.

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

Educatie

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Gratis e-book Rebody - 5 tips om je goede voornemens waar te maken

Vul onderstaande gegevens in en krijg het e-book gratis toegestuurd!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Gratis e-book Rebody

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Panningen?

Plan nu je gratis adviesgesprek.

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Of bel om een afspraak te maken met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

06 21959094

Helaas..
Wegens extreme belangstelling voor de diensten van Demi zijn er op dit moment geen plekken meer beschikbaar voor begeleiding.