Check ook deze transformaties

Denise

Terug naar resultaten

Denise

Super resultaat van een echte power vrouw


afvallen, training, rebody, resultaat,

Denise is een echte power vrouw. Het resultaat dat zij onder begeleiding van Ben Dendoncker heeft geboekt is echt meer dan een applausje waard. Lees hieronder haar verhaal en laat je inspireren!


Na al heel wat diëten te hebben gevolgd zoals bijv: sonja bakker maar ook het 3 dagen dieet, viel ik iedere keer terug in mijn oude gewoontes.

In mei 2017 heb ik via via rebody leren kennen. Ik ben toen met een personal training traject gestart omdat ik graag wat kilootjes kwijt wilde. Beste keuze die ik kon maken!

Onder begeleiding van Ben ging ik aan de slag met het veranderen van mijn leefstijl. Op basis van allerlei factoren werd er een persoonlijk plan met mij opgesteld. Zowel voor mijn voeding als voor krachttraining. Ook kreeg ik educatie over het hoe en waarom van deze aanpak. Door hiermee serieus aan de slag te gaan paste ik mijn oude gewoontes aan en creëerde ik nieuwe gewoontes die gezonder voor mij zijn.

In het begin vond ik de krachttraining niet zo leuk omdat ik het gewend was een teamsport uit te oefenen. Gaande weg kwam hier echter verandering in, ik begon er steeds meer de uitdaging in te zien en vinden.

Anderhalf jaar later ben ik heel wat sportschoolbezoeken, metingen en kwark verder.
Ik ben veel bewuster bezig met voeding, van spinazie tot pizza & van thee tot een lekkere zoete witte wijn, alles mag! Zolang het maar past binnen mijn totaal behoefte.

Als je me bij de start had gevraagd of het nu behaalde resultaat mogelijk was zou ik NEE hebben gezegd.
Fysiek gezien ben ik behoorlijk wat kwijt geraakt, 1 derde van mijn lichaamsgewicht. Het mooie is dat ik mentaal gezien juist een enorme groei heb doorgemaakt. 

Nog steeds hou ik heel erg van eten, en ook een goed feestje met een drankje sla ik niet over. 
Tuurlijk blijft het soms lastig, maar de truc is jezelf te blijven motiveren met de progressie die je al hebt gemaakt en weer door te zetten. 

Soms een stapje op de plaats mag ook, zolang je daarna maar weer met volle moed doorgaat. 

Ik weet zeker dat iedereen dit kan, zolang je maar wilt!