Check ook deze transformaties

Elisa

Terug naar resultaten

Elisa

Al 25 kilo afgevallen en is nog niet van plan om het daarbij te laten.Elisa is iemand van de lange adem. Ze stelde zich 2 jaar geleden een doel en was vastberaden dit doel te behalen. Ondertussen is ze al 25 kilo afgevallen en is nog niet van plan om het daarbij te laten.

Het ontwikkelen van een nieuwe levensstijl komt met ups en downs, dat weet ze als geen ander. Elisa laat zich niet uit het veld slaan en samen met haar coach telkens op zoek naar nieuwe uitdagingen een mogelijkheden. Een combinatie tussen gezond en lekker eten is haar motto en ze heeft zich ontpopt tot een ware keukenprinses.

Ze is het bewijs dat het voor iedereen werkt als je er maar de schouders onder zet. Stel jezelf een doel en ga er recht op af.

Review van Elisa

Mijn coach helpt mij te zoeken en bijsturen naar de juiste manier om een tot een gezonde levensstijl te komen en mijn slechte gewoontes te doorbreken. Ze is een coach die mij enorm helpt door oprecht en eerlijk te zeggen wat ze ziet/merkt. Ook al is dat soms niet leuk om te horen, het is wel nodig om de realiteit onder ogen te zien. Dankzij haar heb ik meer uit mij zelf gehaald dan ik ooit had durven dromen!