Check ook deze transformaties

Froukje

Terug naar resultaten

Froukje

Froukje is haar zwangerschapskilo’s weer kwijt en is maar liefst 10 kilo afgevallen in 16 weken


voedingsconsulent panningen, dieet panningen, voedingsschema Panningen, Personal trainer Panningen, afvallen Panningen


Il fiore Panningen, Personal trainer regio Panningen, Personal training regio Panningen, coach Panningen, afvallen Panningen, fit fanatics

Froukje’s verhaal over haar transformatie:

Drie maanden na de bevalling vond ik het weer tijd worden om in shape te komen. Ik kende Rebody nog vanuit het verleden. Dus ik dacht ik ga weer contact met ze opnemen. Ik kon meteen bij Demi terecht en zo begon het avontuur van eetschema’s bijhouden en alles nauwkeurig afwegen. 

Na twee weken had ik de eerste meting. Ik was 1 kilo kwijt en overal 1 centimeter. Demi vond dit een goede meting, maar ik vond dat ik wel meer verdiend had, na 2 weken veel laten. Mijn ervaring is dat je niet veel hoeft te doen om af te vallen, maar vooral veel moet laten. Als ik nu terugkijk dan denk ik, goh dat is toch wel snel gegaan. Inmiddels ben ik blij met 1 kilo en 1 cm per 2 weken!

Om de motivatie erin te houden werkt Demi graag met doelen en met sancties als je het doel niet bereikt hebt. Zo heb ik een keer filmpje moeten maken dat ik 80 push ups moest doen, omdat ik te weinig was gaan sporten. Sporten is wel vaak passen en meten met een baby erbij. De realiteit is dat ik ’s avonds vaak te moe ben en geen zin heb om te sporten. Dus nu sport ik overdag en ga daarna mijn dochter ophalen bij de opvang.  

Ik ben nu  4 á 5 maanden bezig en ik heb mijn doelen bijna gehaald. Nu ben ik vooral gemotiveerd om veel te sporten. Want Demi zegt “hoe meer spiermassa, hoe meer je mag eten!” En dat klinkt wel héél aantrekkelijk. 

Ik ben Topcoach Demi heel dankbaar voor haar hulp bij de eetschema’s, praktische tips over hoe je om moet gaan met sociale aangelegenheden, weekenden en bijvoorbeeld etentjes buiten de deur. Én haar wijze van motiveren door het stellen van kleine doelen voor iedere meting. Zo wordt het behapbaar en goed vol te houden.

Coach Demi over Froukje’s  transformatie:

Froukje is dan ook een echte topper! Ze is maarliefst 10 kilo afgevallen en is 11,5 cm omtrek kwijt bij haar buik! Toen ze bij mij op gesprek kwam, vertelde ze dat ze al eens eerder bij Kevin onder begeleiding geweest was jaren geleden. Deze methode beviel haar goed. Samen gingen we kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Ze deed wat nodig was om resultaat te behalen en bleef dit doen. Ondanks dat Froukje niet zo’n fan was van krachttraining, maar meer een  fan van de duursporten.

Ik legde haar uit wat krachttraining en spieren met je stofwisseling en met je lichaam kunnen doen; hoe meer spiermassa, hoe meer energie je lichaam verbruikt en hoe meer energie je nodig hebt om je lichaam te onderhouden. Dus dat betekend eigenlijk; meer spiermassa = meer eten. En dat klonk voor Froukje zeker niet verkeerd. Ze volgde netjes 3 x per week haar krachttrainingen en werd steeds gemotiveerder. 

Froukje is niet van het proberen of van de smoesjes, maar ze is iemand die doet wat nodig is om haar doelen  te behalen.  Zo gaat ze vaker weekendjes weg en heeft ze erna nog steeds een topmeting, doordat ze er zo bewust mee bezig is. 

Froukje ik ben trots op je, ga zo door!


Fit fanatics, afvallen Panningen, Panningen afvallen, training Panningen, voeding Panningen,