Check ook deze transformaties

Irene

Terug naar resultaten

Irene

Back to fit!


fit, fitter worden, fit worden, Rebody Eindhoven, pt eindhoven, personal training eindhoven, afvallen Einhoven, Eindhoven afvallen

Jeffrey
Als ik spreek over bijzonder gedreven mensen die een absoluut commitment op een bepaald resultaat hebben, dan is Irene daar een perfect voorbeeld van. De noodzakelijke theorie die ik haar over voeding en leefstijl gaf werd telkens direct geïmplementeerd. Het logische gevolg daarvan is dat er super resultaten worden geboekt. Het laatste punt waar we aan hebben gewerkt is dat het niet ‘alles of niets’ hoeft te zijn en ook dat gaat nu goed. Uiteindelijk heeft Irene een leefstijl gecreëerd die voor haar werkt en dat is fantastisch om te zien!

Irene
Vorig jaar oktober ben ik begonnen met trainen bij Jeffrey. In januari heb ik tevens een 3 maanden durend coaching traject bij hem gevolgd. Het jaar daarvoor was ik 32 kilo afgevallen, maar langzaam aan namen oude gewoonten weer de overhand en kwam ik weer de nodige kilo's aan. Bovendien wilde ik niet alleen slanker worden, maar ook een stuk strakker in mijn vel zitten en sterker zijn. Jeffrey heeft mij de afgelopen maanden met volle toewijding geholpen deze doelstellingen te bereiken. Zijn enthousiaste, eerlijke en no-nonsense aanpak stimuleert mij om iedere training weer een stap verder te gaan. Iedere keer is er verbetering. De trainingen (en resultaten) bevallen mij zo goed, dat ik zelfs heb besloten een uur in de week extra te gaan trainen. Ik ben sterker geworden, zit strakker in mijn vel, ben leniger en ik merk ook de voordelen van de trainingen tijdens het hardlopen.

De coaching op het gebied van voeding is fantastisch. Geen onzin restricties van voedingsmiddelen die niet gecombineerd mogen worden, maar duidelijke, makkelijk en flexibel toe te passen richtlijnen waardoor je blijvend op een lekkere, gezonde en gebalanceerde manier kan eten. Ik ben ongelooflijk blij met de resultaten die ik heb behaald en zie uit naar alles wat ik verder nog ga bereiken. Ik kan het trainen met en coachen door Jeffrey van harte aanbevelen!