Check ook deze transformaties

Karien

Terug naar resultaten

Karien

5% vet verbrand en heel wat spiermassa aangekomen!


Personal training Panningen, hulp bij afvallen in Panningen, afvallen, spiermassa opbouwen, training in Panningen, fitness Panningen

Karien heeft tijdens haar ‘bulk’ meer dan 5% vet verbrand, heel wat spiermassa opgebouwd én mag daarbij zelfs uiteindelijk ook nog 2900 kcal eten.

Afvallen in Panningen, fitness Panningen, spiermassa opbouwen

Karien over haar transformatie:

Daar stond ik dan, mijn eerste kennismaking met de sportschool. Ik heb altijd gezegd zodra mijn dochter naar school gaat en ik meer tijd heb dan ga ik sporten. In januari was het dan zo ver en zodoende heb ik me dan ook aangemeld. Het was niet dat ik ontevreden was over mijn lichaam, echter mocht het wel wat meer vorm krijgen. Mijn instelling was ‘’als ik het doe, dan doe ik het ook meteen goed’’.

Ik  heb dan ook al vrij snel een intake gepland met Demi. De trainingen met een goede begeleiding zijn goud waard. Je leert precies hoe je een oefening moet doen zodat je dit op de meest effectieve manier kan uitvoeren. De trainingsschema’s werden langzaam opgebouwd zodat je lichaam kan ‘’wennen’’. Ik had van te voren namelijk nog niet veel ervaring met fitness.

Zo ook de voedingsschema’s. Elke afspraak werd er gekeken naar de behoefte die je nodig hebt zodat je lichaam het maximale uit de voeding kan halen om resultaten te behalen. Calorie inname wordt niet te snel omhoog gezet zodat de juiste balans gevonden wordt.  En die resultaten waren  er! Elke afspraak was er zichtbare vooruitgang en met dit als stok achter de deur erg motiverend. Het halve jaar dat ik nu onder begeleiding met Demi heb getraind is voorbij gevlogen. Fitness is voor mij zeker geen; ‘’omdat het moet’’. Ik heb er plezier in en blijf de komende tijd nog onder begeleiding bij Demi om mijn weeg en meet momenten bij te laten houden!

Coach Demi over Karien’s  transformatie:

Karien is een echte powervrouw!! Toen ze bij mij op intake kwam vertelde ze dat ze met zich zelf had afgesproken dat zodra haar dochter naar school gaat dat ze ging beginnen met fitnessen. Een COMMITMENT heeft ze er dan ook zeker van gemaakt. Samen gingen we kijken wat ik voor haar kon doen. Haar doel was dan ook om vooral meer vormen te krijgen. Hiermee bedoelde ze onder andere grotere en strakkere billen en ook overal meer spieren.

We hadden 2 wekelijks trainingen samen en de schema’s hebben we dan ook rustig opgebouwd. Zelf traint ze 4 keer per week.

Qua voeding wou ik het calorie overschot niet meteen te hoog instellen. Dit hebben we dan ook  per meting steeds een beetje verhoogd. Zo begon ze met het eten van 2100 kcal. En dit hebben we dan ook iedere meting op het begin kunnen verhogen, omdat haar vetpercentage en gewicht bleven dalen. Tot dat we nu uiteindelijk hebben vastgesteld dat ze per dag 2900 kcal mag eten om het vetpercentage ongeveer stabiel te houden en haar spiermassa op te bouwen. 

We gaan de komende tijd nog even knallen en spiermassa opbouwen. Richting volgende zomer gaan we langzaam afbouwen; vocht eruit, vet eventueel omlaag. Zodat je de definitie ook goed ziet.

Karien begon met een gewicht rond de  57 kg met een vetpercentage boven de 20%.

Momenteel weegt ze 60,7 kg met een vetpercentage van 15,4%. Dat wil dus zeggen dat ze in vetmassa 2,4 kg minder heeft. En in vetvrije massa 5,9 kg meer! Heupomtrek 3 cm meer terwijl de buik ongeveer gelijk is gebleven in omtrek.

Dit is een perfect voorbeeld van meer spieren, hogere verbranding dus dat betekend;  MEER ETEN!!!

Karien je bent een topper, ik ben trots op je. Ga zo door!


Afvallen Helden Panningen, trainen in Helden Panningen, Personal training omgeving Helden Panningen