Check ook deze transformaties

Kelly

Terug naar resultaten

Kelly

Maar liefst 13 kilo afgevallen en een heleboel centimeters slanker
Personal training Roermond, afvallen, fitter worden, personal training Weert, personal training Panningen, personal training Eindhoven, personal training Maastricht Personal training Roermond, afvallen, fitter worden, personal training Weert, personal training Panningen, personal training Eindhoven, personal training Maastricht

Coach Stijntje over Kelly’s transformatie:
Toen Kelly begon aan haar traject bij mij werd me al snel duidelijk dat ze het heel serieus nam. Ze was vanaf dag 1 heel secuur in het maken van haar voedingsschema’s.

Regelmatig stelde ze mij vragen, zowel tijdens de coaching momenten als via de app. Hieraan merkte ik dat ze heel gedreven was en het zo goed mogelijk wilde doen. Dit was ook terug te zien in haar metingen.

We zijn inmiddels 5 maanden onderweg, Kelly is in deze 5 maanden 13 kilo kwijt geraakt en maar liefst 66 cm aan omtrek. Veel kleding heeft ze moeten vervangen voor een kleiner maatje. En ondanks haar all inclusive vakantie in Turkije bleef ze vooruitgang boeken.

Gedurende haar traject is Kelly ook gestopt met roken, een goede stap voor haar gezondheid en door hier rekening mee te houden heeft het geen negatieve gevolgen gehad voor haar doel om af te vallen.

Ik ben heel trots op Kelly en ben blij dat we nog even door gaan samen om nog verder te werken aan haar doelen. Als ze zo door gaat is het niet de vraag of haar dit gaat lukken….  Maar wanneer!

Je bent een echte topper Kelly!

 

Kelly over haar traject:
Zoals veel mensen heb ik al verschillende pogingen gedaan om af te vallen. De ene poging lukte wat beter dan de andere poging. Voor mijn bruiloft was ik heel gemotiveerd en kreeg ik het voor elkaar om op eigen houtje 10 kilo te verliezen. Hiervoor gebruikte ik geen speciaal dieet maar lette ik op wat ik at en hoeveel ik at.

Na de bruiloft was mijn motivatie echter weg en lette ik niet meer zo goed op mijn voeding. Ik liet het steeds meer los en verviel uiteindelijk weer in oud ‘’eet gedrag’’. Ik liet het zo lang los dat het gevolg steeds groter werd en de kilo’s er aan bleven komen. Ik had het gevoel dat ik niet meer mezelf was, zeker op momenten dat ik in de spiegel keek.

Omdat ik mezelf weer terug wilde vinden en ik via iemand anders met Rebody in aanraking kwam plande ik in januari een intake gesprek in bij Stijntje. Ik besloot toen zo snel mogelijk te starten.

Wat ik prettig vond was dat ik altijd terug kon vallen op Stijntje. Als het even niet mee zat of als ik iets niet wist dan kon ik haar altijd benaderen. Dat was voor mij een goede back-up en stok achter de deur.

Tijdens de metingen en coaching momenten gaf ze me veel tips betreffende voeding maar ook over mijn trainingen. Dit in combinatie met mijn inzet zorgde voor het resultaat wat ik tot nu toe bereikt heb. Maar liefst 13 kilo al er af en een heleboel centimeters.
Ik ben nog steeds gemotiveerd om door te gaan en deze manier is voor mij ook vol te houden, dat is misschien het grootste verschil met mijn andere pogingen.

Ik stel mezelf steeds nieuwe doelen, stapje voor stapje. Iedere keer dat ik zo’n tussenstap heb bereikt ben ik trots op mezelf.


Personal training Roermond, afvallen, fitter worden, personal training Weert, personal training Panningen, personal training Eindhoven, personal training Maastricht Personal training Roermond, afvallen, fitter worden, personal training Weert, personal training Panningen, personal training Eindhoven, personal training Maastricht