Check ook deze transformaties

Lisa

Terug naar resultaten

Lisa

Van zoetekauw naar het podiumIk ben een echte zoetekauw, ik kon een hele dag ‘leven’ op chocolade koekjes en snoep. Hoe zoeter hoe beter.


Toen ik in mei 2013 ben gestopt met roken kwamen de kilo’s er dan ook snel bij. In plaats van een sigaret at ik me wat lekkers. In korte tijd ging ik van 62 kilo naar bijna 70 kilo.

Ik volgende via facebook alle succes verhalen van mensen die al onder begeleiding waren bij Rebody. Ik dacht steeds dit wil ik ook. Na veel uitstel heb ik in November 2013 een afspraak gemaakt. Het begon met een uitleg over voeding. Kevin legde alles in duidelijke taal uit. Als ik iets neet begreep legde hij het nog eens uit tot het voor mij duidelijk was. In de uitleg van Kevin hoorde je zijn passie voor voeding en sport maar vooral zijn Kennis!

Toen kwam het moment van de waarheid, ik werd de 1ste keer gemeten. Ik was geschrokken van mijn 1ste meting. Ik wist dat ik bij was gekomen maar nu stond het zwart op wit. Ik woog bijna 70 kilo en had een vetpercentage van 43%. Samen met Kevin puzzelende we aan een voedingsschema wat bij mij paste.

Thuis ging ik direct aan de slag met me voedingsschema. Dit was even puzzelen, omdat ik geen idee had welke voedingsstoffen waar in zaten . Dankzij Kevin zijn voedingstips was dit al een stuk makkelijker. Natuurlijk kon ik ook alles aan Kevin vragen hij nam altijd de tijd om me te helpen.

Ik vond het erg fijn dat Kevin tussen de metingen door steeds even een berichtje stuurde om te vragen hoe het met me ging, en of het goed vol te houden was. Honger had ik zeker niet, de eerste weken moest ik moeite doen om alles op te krijgen. Ook moest ik natuurlijk gaan sporten. Kevin had een tranings schema  gemaakt voor 3x in de week krachttraining. De eerste keren schaamde ik me omdat ik dacht dat iedereen naar me keek. Wat natuurlijk niet zo is!

Omdat ik nog geen ervaring had met fitness en het belangrijk is dat ik de oefeningen goed deed uitvoeren, heb ik samen met Kevin een aantal trainingen gedaan. Kevin deed de oefeningen op een rustige manier voor/ uitleggen. Als ik de techniek goed beheerste ging hij pas verder met de uitleg van de volgende oefening.

Na 2 weken had ik me 2de meting. Ik was 2,3 kilo kwijt, vetpercentage was 3% gezakt en mijn middel 3 cm smaller. Ik was super blij en extra gemotiveerd om verder te gaan. In mijn proces naar een beter en gezonder lichaam motiveerde Kevin me om verder te gaan als het oorspronkelijke doel. Het nieuwe doel werd schitteren op het podium.

Als het even tegen zat was Kevin er altijd, Zijn enthousiasme en gedrevenheid hielpen me om steeds door te gaan. Uiteindelijk ben ik nu 1,5 jaar verder Mijn wedstrijd shape was 52,3 kilo en een vetpercentage van 14,4%. En natuurlijk blijven we verder gaan onder begeleiding van Rebody.