Check ook deze transformaties

Loes

Terug naar resultaten

Loes

Haar discipline, vastberadenheid en motivatie om haar leven compleet om te gooien heeft haar gebracht waar ze nu staat.Mag ik je voorstellen aan Loes. Haar discipline, vastberadenheid en motivatie om haar leven compleet om te gooien heeft haar gebracht waar ze nu staat.

Ze is samen met haar Rebody coach gestart in januari 2020. Ze was toen al 40 kilo afgevallen in haar eentje maar was op zoek naar meer kennis over voeding. Wat voor haar een gezonde en verantwoorde manier was om gewicht te verliezen. Door de verschillende soorten diëten toe te passen was ze de weg een beetje kwijt. Samen zijn ze eerst begonnen om haar gedrag in kaart te brengen betreft voeding en beweging. Ze is aanpassingen gaan maken in haar levensstijl en door het stellen van heldere en haalbare doelen verloor ze nog meer gewicht op een manier die voor haar werkbaar was. Nu dik 60 kilo lichter en super krachtige mindset staat haar niets meer in de weg om elke doel te behalen.

Review Loes:

De uitdaging aangaan met mezelf en Rebody is de beste stap die ik ooit heb kunnen maken. En ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik van deze mogelijkheid gebruik kan maken. Na jarenlang ongelukkig zijn, zit ik nu eindelijk weer lekker in mijn vel en voel ik me mentaal beter dan ooit. Ik kan weer echt genieten van het leven. Het is niet iets wat je probeert, maar het is echt iets wat je moet doen. Doelen stellen en niet dingen wensen. Smoesjes werken in dit traject niet. Ik durf nu met zekerheid te zeggen dat ik niet meer terug ga vallen in mijn oude patroon. Rebody is iets waar ik de rest van mij leven mezelf aan vast kan en ga houden.