Check ook deze transformaties

Mar-Jenna

Terug naar resultaten

Mar-Jenna

In 6 maanden 9,8 kg en 11% vet kwijtIk was eigenlijk al jaren aan het proberen om gewicht te verliezen, hierbij heb ik verschillende diëten geprobeerd om af te vallen en vet te verliezen, en ook was ik al regelmatig in de sportschool te vinden. De diëten die ik volgde waren echter niet met een blijvend resultaat, meestal ging zo'n dieet 1 of 2 maanden goed en dan begonnen de ''slechte eetgewoontes'' weer te verschijnen. Waardoor de resultaten die ik die 1 of 2 maanden had bereikt ook alweer snel verdwenen waren.

Ik heb lang getwijfeld om professionele hulp te gaan zoeken. Maar zo'n 6 maanden geleden heb ik toch die knop weten om te draaien, ik volgde al een tijdje alle succesverhalen van mensen die al onder begeleiding waren bij Rebody en ik wilde ook zo'n goede resultaten behalen. Ik kwam op gesprek bij Ben, hier werd mij duidelijk uitgelegd wat de werkwijze van Rebody is en ik was meteen overtuigd.

Toen begonnen we met mijn eerste meting, ik woog 67,0 kg en had een vetpercentage van 25,7% . Hierna ging ik samen met Ben vol enthousiasme werken aan mijn opgestelde doelen, elke twee weken kwam ik bij Ben voor een nieuwe meting, waarbij ik steeds weer resultaat had en met nog meer motivatie verder ging.

Nu 6 maanden later ben ik 9,8 kg kwijt en 11% gezakt in vetpercentage. En dit terwijl ik gewoon een ''normaal'' leven heb kunnen leiden, waarbij ik ook wel eens een drankje ging doen op het terras, een avond opstap met vriendinnen of gezellig een keer ging uiteten. Dankzij Rebody weet ik hierin nu de juiste balans te vinden, en alsnog resultaat te behalen.

Eindelijk ben ik deze zomer een keer wel ''bikini proof'', uiteraard blijven we wel gewoon doorgaan en ook onder begeleiding van Rebody!