Check ook deze transformaties

Mark

Terug naar resultaten

Mark

Deze held viel maar liefst 20 kilo af in 6 maanden tijd.Deze held viel maar liefst 20 kilo af in 6 maanden tijd. Door zijn onregelmatige werktijden en vele werkuren was de balans weg. Hij was op zoek naar meer kennis over voeding en met een gericht plan de sportschool in te gaan. Samen met zijn coach zijn ze gaan kijken naar wat er mogelijk is binnen zijn drukke werkschema en hoe hij een gezonde levensstijl kan toepassen in een thuiswonende situatie.

Door samen een aantal keer de sportschool in te gaan en gericht te kijken naar houding en techniek kan hij zelfstandig aan de slag om het maximale eruit te halen tijdens zijn trainingen. Door de focus te leggen op de juiste techniek zijn de rugklachten verminderd. Ook de voeding blijft niet onopgemerkt en houd dit dagelijks bij in een persoonlijk schema. Zijn doorzettingsvermogen verdient enorm respect en zijn fysiek is aanzienlijk veranderd.

Review van Mark:

Als je een doel voor ogen hebt maar werkelijk geen idee hebt hoe hieraan te beginnen dan moet je bij Rebody zijn. Met mijn onregelmatige werktijden was de flexibiliteit van mijn coach ideaal. Voeding was voor mij het belangrijkste punt voor mijn doel te gaan behalen. Door duidelijke uitleg waardoor ik goede haalbare schema’s kon maken is kon ik daar mee goed vooruit en boekte ik al resultaat. Alleen had ik nog geen idee wat ik in de sportschool allemaal kon doen, met de rugklachten die ik al had wilden ik goede oefening op de juiste manier uitvoeren. Door de goede begeleiding en uitleg van apparaten zijn de klachten verminderd. Dit totaal plaatje heeft mij in het doel geholpen tot waar ik nu ben.