Check ook deze transformaties

Monique Nordhausen

Terug naar resultaten

Monique Nordhausen

15% lichaamsvet en 10kg gewicht kwijt, in de overgangIn 6 maanden verloor ik 15% lichaamsvet en 10kg gewicht terwijl mijn spiermassa met 3kg toenam.

In 2016 hoorde ik voor het eerst van Rebody via mijn zoon. Ik dacht "Wie begint nu aan zoiets? Eten wegen, dagschema's maken over wat en hoeveel je eet."

Ik dacht echt "daar begin ik nooooooit aan". En dan ook nog 3x krachttraining per week. Wie kan nu zoiets opbrengen?

Door de overgang en door alles wat ik lekker vind zag ik langzaam de kilo's er aan komen. Ik voelde me niet meer prettig met mijn gewicht.

Na tevergeefs zelf geprobeerd te hebben om te diëten besloot ik met pijn en moeite me toch maar bij Rebody aan te melden onder het motto “baat het niet dan schaadt het niet”. Hoewel ik er ontzettend tegenop zag om te beginnen was dit de laatste optie om van mijn overtollige kilo’s af te komen.

In September 2017 ben ik met Kevin gaan werken EN WAT BEN IK BLIJ DAT IK DIE STAP HEB GEZET!

Nu zo’n 6 maanden verder ben ik 10kg kwijt en is mijn lichaamsvetpercentage gezakt van 36.7% naar 21.8%. Tegelijkertijd is mijn spiermassa met 3kg toegenomen, want zelfs 3x per week krachttraining ben ik superleuk gaan vinden om te doen.

Zo is er het bewijs dat je met 56 jaar EN in de overgang, met een beetje discipline, wilskracht en REBODY toch kunt bereiken wat je wilt. En dat zonder honger maar gewoon door de juiste keuzes te maken.

Chapeau voor KEVIN voor alle energie die hij in me heeft gestoken om me alles uit te leggen en me advies te geven de keren dat ik zijn hulp nodig had. Alleen was me dit nooit gelukt!