Check ook deze transformaties

Nico & Natascha

Terug naar resultaten

Nico & Natascha

in 1 jaar 14kg en 17kg kwijtOp 29 december 2016 zijn wij begonnen bij Rebody Maastricht. We waren namelijk al 1 jaar aan het vechten tegen ons overgewicht, zonder enig resultaat.

Op een gegeven moment kwamen we Ramon tegen en na een leuk gesprek hebben we onze eerste afspraak gepland. Ondertussen zijn we 7 maanden verder en ben ik (Natascha) 17 kilo kwijt en Nico 14 kilo. En dat we terwijl we nog steeds lekker kunnen eten en toch blijven afslanken, hoe fantastisch is dat!

Toen ik (Natascha) begon zat ik qua BMI in de obesitats factor, geen idee dat het zo erg was, maar inmiddels zit ik nu op een gezond BMI en dat geeft mij toch een geruststellend gevoel en daarom dat ik ook erg blij ben met mijn keuze. Ook ik (Nico) bevond mij niet ver van de obesitas factor, maar inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt.

Wat we hieraan willen toevoegen, is dat afvallen niet alleen betekent dat je gewicht verliest, maar ook dat je meer zelfvertrouwen, energie en complimenten krijgt. Je krijgt nu te horen, “wat ben je goed afgevallen” in plaats van, “zou je niet eens wat aan de lijn gaan doen.”

Tenslotte willen wij iedereen aanraden om te beginnen bij Rebody, vanwege hun kennis, gastvrijheid en het belangrijkste van alles, ze laten mensen met overgewicht in hun eigen waarde, waardoor je je heel prettig voelt en dat maakt Rebody Maastricht net een tikkeltje persoonlijker.