Check ook deze transformaties

Nicole

Terug naar resultaten

Nicole

25kg lichter, meer dan 20% vet wegMijn ervaring over Rebody


Al heel vaak had ik over Rebody gehoord en gelezen. Ook al eens contact opgenomen.. maar steeds stelde ik t uit om te gaan starten. 

In sept 2015 raakte ik zwanger van me zoontje. Ik was toen al niet de smalste maar in de zwangerschap vlogen de kilo s eraan. Maar liefst 30 kilo kwam ik bij. Na de zwangerschap raakte ik er 20 kwijt en ik hield een gewicht over van 98 kg.
 
Dat was bijna 100 kg!!!! Die 100 kg wilde ik nooit aantikken er moest iets gebeuren, maar wat? Ik had al zoveel geprobeerd maar steeds met weinig of geen resultaat. Elke week nam ik me weer voor om de beruchte maandag weer te beginnen met lijnen.. maar eer dat t woensdag was was ik alles weer vergeten. Ik maakte mezelf wijs dat t toch niet lukte. 
 
Toen ik in aug een artikel zag staan over de zomerchallenge heb ik toch maar weer eens geïnformeerd. Ik besloot na de info avond te gaan en te starten voor een periode van 3 mnd. Toen ik eind aug starte woog ik 92 kg. 
 
Ik kreeg een persoonlijk gesprek met me trainer Kevin, werd gewogen, gemeten en er werd een foto gemaakt. Ook kreeg ik uitleg over t aantal kcal die ik mocht eten per dag en hoe t voedingsschema werkte.
 
Ik ging na huis en dacht : pfff 3x per week sporten, elke dag schema s maken en alles afwegen ... is dat wel wat voor mij? S avonds ben ik achter de pc gaan zitten en begonnen met t maken van de schema s.
Na een aantal schema s maken had ik t onder de knie en nu heb ik een schema binnen 5 min klaar. Het fijne aan t schema is dat t je een stok achter de deur geeft, je weet wat je kan eten en t mooie is dat je ook nog zelf kan kiezen wat je eet. ( als t maar in je schema past)
 
Het sporten werd steeds leuker en het motiveerde me omdat ik de kilo s eraf zag vliegen. Elke 2 weken had ik een meting en was ik weer een aantal cm s kwijt en vetpercentage was gedaald. Dat gaf me steeds weer kracht om door te gaan. 
In mei heb ik me laatste meting gehad en zat ik op een gewicht van 68 kg.
Me vetpercentage was toen ik begon niet te meten, uitgaande vanaf het moment dat we wel konden meten was het waarschijnlijk rond de 40%.
In Mei zat ik onder de 18 volgens de huidplooimeting.

Zoals ik nu ben ben ik tevreden. Ik blijf 2 tot 3 keer sporten in de week, ook omdat ik weinig beweging heb in me werk als nagelstyliste. En verder wil ik dit gewicht onder controle houden. Shoppen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!
 
Ik zit weer super in me lijf!