Check ook deze transformaties

Robin Nelissen

Terug naar resultaten

Robin Nelissen

8,6 kg afgevallen en 8,5% vet verlorenRobin en haar trainster Chayenne Corstjens over haar resultaat en het traject. 

Personal trainer Weert, personal training Weert, Weert personal training, personal training, Weert, coaching, afvallen

Chayenne:
Het is super als je als coach iemand ziet veranderen en dat diegene er dan ook echt voor 200% voor wil gaan. Dit was bij Robin zeker het geval. Ze was in het begin nog afwachtend hoe het allemaal zou gaan verlopen, maar de resultaten bleven komen en de schema’s werden steeds groener. Ze ging steeds meer in zichzelf geloven en bleef zichzelf steeds weer verbazen in wat ze allemaal kan. Ze is een echte doorzetter! 

Robin: 
Na mijn knie operatie vlogen de kilo’s eraan en de manier waarop ik daarvoor was afgevallen hielp mij niet verder. In de zomer van 2018 werd het tijd voor verandering. Er MOEST iets gaan gebeuren! Ik zat niet lekker in mijn vel en merkte dat ik er in mijn dagelijks leven mentaal gezien steeds meer last van begon te krijgen. Na het zien van de resultaten van Rebody dacht ik, dit gaan we doen! 

Samen met Chayenne ben ik aan de slag gegaan, om mijn doelen te behalen en meer te leren over voeding en de invloed hiervan op je lichaam. Ik moet bekennen dat ik vóór de eerste meting een beetje sceptisch was. Hoe kon ik in godsnaam afvallen door andere dingen te eten en daardoor kon/moest ik ook meer gaan eten, dan dat ik voorheen deed. Evengoed kon ik wat lekkers pakken als dit in mijn schema paste. Door minder te eten dan mijn behoeften, maar totaal geen honger te lijden was het totaal geen straf. 

Na mijn eerste meting en het resultaat wat ik toen zag, dacht ik wauw! Het werkte echt! In een halfjaar was ik 8,6 kg afgevallen en 8,5% vet verloren. Ik was nog niet helemaal tevreden met mijn doel. Die 10% die ik me had voorgenomen moest eraf. Dus ik ben nog 3 maanden doorgegaan en uiteindelijk 9,9% vet verloren. Ik ben zeer tevreden met mezelf en zit zoveel beter in mijn lijf. 

Door Rebody heb ik een andere levensstijl gekregen en geleerd hoe ik gezond eten, sporten en genieten kan combineren. Laat de zomer maar komen!


Personal trainer Weert, personal training Weert, Weert personal training, personal training, Weert, coaching, afvallen