Check ook deze transformaties

Saskia

Terug naar resultaten

Saskia

Fitte moeder die geen excuses voor zichzelf maakt


Personal training, resultaat, afvallen, transformatie

Saskia laat het moeder zijn zich niet belemmeren en maakt geen excuses voor zichzelf. Zo heeft ze onder begeleiding van haar coach Ben Dendoncker een prachtig resultaat neergezet. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder ;)! 

Saskia haar trainer Ben Dendoncker over haar resultaat en het traject
1 van de mooiste dingen die je als coach mee kan maken, is het moment dat je de knop ziet omgaan bij iemand, dat ze bseffen dat ook zij resultaten kunnen boeken die ze nooit voor mogelijk hadden geacht. Saskia is zo iemand. In het begin maakte ze er qua schemas vaak een potje van en tijdens de meetmomenten zag je geregeld dat ze niet helemaal tevreden was met de resultaten (ondanks dat die wel degelijk goed waren). De knop is bij haar omgegaan tijdens onze gezamelijke trainingen. Ik had haar het doel gesteld om 60kg te hipthrusten, onmogelijk volgens haar... Tot het moment dat ze die 60kg wel degelijk verzette. Doordat ze besefte: "ook ik kan dit", heeft ze die oefening zelf op kunnen bouwen tot 100 - 105kg. (Vaak met het stiekeme verhogen van de gewichten van haar coach). Na dat ene moment van die 60kg hipthrust, knalde ze telkens iedere doelstelling voorbij tijdens de metingen, behaalde ze haar doel ruimschoots op tijd en heeft ze nu haar doelstelling zelfs aangepast naar meer spiermassa opbouwen! 

Petje af voor deze dame, die keer op keer weer bergen weet te verzetten! Talking about #fitmom ;)

Saskia over haar resultaat en de weg ernaartoe
Ondanks dat het me voor mijn 40e verjaardag lukte om mijn grote doel te bereiken en mijn vetpercentage van 28% naar 13%  terug te brengen, was ik er op dat moment nog lang niet aan toe om ook mijn “voor” foto met anderen te durven delen. Hoe trots ik ook op mijn resultaat was. Het was op dat moment nog steeds te confronterend om zelf naar deze foto te kunnen kijken omdat deze heel duidelijk laat zien hoe ik me op dat moment over mezelf voelde. 

Na nogmaals drie maanden samen met mijn coach Ben Dendoncker keihard aan mezelf te zijn blijven werken, is ook dit weer een nieuwe mijlpaal voor mij. Ja dit is wie ik was, maar hey dit is wie ik nu ben!!! Een 40 jarige mama met een prachtige dochter van 8!!! En ja ik heb er keihard voor moeten werken, het was absoluut niet altijd even makkelijk, maar wel de beste investering in mezelf ooit. Ik zou het zo weer over doen en ik ben nog altijd onderweg. Als je eenmaal begint en ziet wat mogelijk is, wil je alleen nog maar meer haha!!! 

Ik geloof er echt in dat als je 100 % kiest voor jezelf, ja zegt tegen jezelf, niet opgeeft en je doel voor ogen blijft houden, iedereen de beste versie van zichzelf kan worden. Iedereen zichzelf kan overstijgen!!!

Dankjewel Ben dat je me blijft pushen om iedere keer weer opnieuw nog meer uit mezelf te halen, me te laten zien dat ik tot nog zo veel meer in staat ben!!!

Wil jij net als Saskia ook het beste uit jezelf halen en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze personal trainers en coaches via de volgende link: https://rebody.nl/inschrijven