Check ook deze transformaties

Tim

Terug naar resultaten

Tim

Meer dan 10 kilo spiermassa aangekomen“Tim heeft in 16 weken een top resultaat behaald bij Rebody Panningen en is maar liefst 10 kilo bijgekomen in vetvrije massa. Ook mentaal is hij sterker geworden en daar ben ik dan ook ontzettend trots op.” 

Personal training Panningen, Personal trainer panningen, personal coach panningen, sporten panningen

Tim:
Momenteel heb ik ook meer balans gevonden tussen werk en privé en ook heb ik meer bewustwording van mijn dagelijkse routine. Ik ben letterlijk sterker geworden en sta steviger in mijn schoenen. Soms gaat het ook wel eens mis. Deze valkuilen zijn dan soms ook weer zichtbaar in mijn metingen. Zodra dit gebeurt maken Demi en Rebody me hier weer bewust van en zetten mij aan tot verbetering. Dit gaat dan niet over alleen het stukje voeding en training, maar over mijn gehele weekritme. 

Mijn valkuil was vooral dan ook dat door drukte en stress ik vaak vergat te eten. Waardoor mijn gewicht schommelde en ik dus niet kon bijkomen.  Met periodes ging ik fanatiek sporten en dan uiteindelijk raakte ik de motivatie ook wel weer kwijt. Ook had ik niet verwacht dat mijn gewicht zo snel kon stijgen zonder dat mijn vetpercentage ook omhoog ging. Ik moest er natuurlijk wel iets voor doen en vooral doorzetten ook al zat het niet altijd mee. Als ik mijn best niet deed zag ik dit meteen terug in de metingen en als ik mijn uiterste best had gedaan zag je dit natuurlijk ook meteen terug. 

Op de foto’s zie je natuurlijk de fysieke resultaten, maar wat ik nog belangrijker vindt is de ontwikkeling die ik van binnenuit heb gemaakt. 

Coach Demi over Tim’s transformatie:
Tim kwam langs voor een gratis adviesgesprek en gingen we kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Samen hebben we een plan opgesteld waarin de aspecten voeding, training en coaching in terugkwamen . We hebben een weekelijkse training en om de week een meeting, waarin we tussentijdse afspraken en doelen stellen. Iedere meting stond ik weer versteld van het resultaat dat hij behaalde. Dat niet alleen, tijdens de trainingen lukte het hem steed om zijn gewichten te verhogen en dus sterker te worden. Sterker werd hij niet alleen op fysiek gebied, maar ook zeker op mentaal gebied. 

De serieuze trainingen werden soms afgewisseld door een hevige lachbui, want naast het trainen hadden we ook altijd veel plezier tijdens onze trainingen! Ik heb heel veel respect voor zijn doorzettingsvermogen, ondanks zijn drukke baan bleef hij naar de sportschool gaan. Hij maakte geen excuses en ging dan ook vol overtuiging op zijn doel af.

Tim zijn doel was om 10 kilo (spiermassa) aan te komen in 6 maanden. Dit is meer dan gelukt. We zijn dan ook nog niet klaar met het traject en gaan dan ook nog een stapje verder en ervoor zorgen dat de goede gewoontes vast gehouden worden. Bedankt voor je vertrouwen in mij en vooral bedankt voor de superleuke trainingen! Als het soms even tegenzit, oppakken en gewoon weer door, zoals we van je gewend zijn!

 


Personal trainer Panningen, Personal training Panningen, training Panningen, Il Fiore Panningen, afvallen Panningen