Check ook deze transformaties

Wendy Ploem

Terug naar resultaten

Wendy Ploem

8 kilogram afgevallen en nu volle focus op spiermassa opbouwen!Succesverhaal Rebody - Wendy bloem

Ongemerkt kwamen er steeds wat kilootjes bij en het lukte wel om wat af te vallen, maar het kwam ook telkens weer dubbel zo hard terug. Dus was ik op zoek naar iets wat mij hierbij kon helpen. Via een collega kwam ik in contact met Rebody en na het introductiegesprek ben ik begon mijn traject.

De eerste periode was mijn motivatie heel hoog. Ik had ervoor gekozen om één keer in de twee weken PT te volgen. In deze fase heb ik veel geleerd over voeding en training en kreeg ik steeds meer plezier in het ‘groen’ krijgen van mijn schema’s. Ook het gevoel van sterker worden in de sportschool zorgde voor een mentale boost!

Na een paar maanden merkte ik dat sommige zaken minder makkelijk gingen als voorheen. Zo nu en dan betrapte ik mijzelf op het terugvallen in oude gewoontes. Ik heb toen samen met Jules samen gekeken naar mijn patronen en met de Krachtig Denken workshop weer een focus gevonden.

Nu ervaar ik dat tijdens de coronacrisis een stuk sterker sta en mijn nieuwe levensstijl goed kan doorzetten. Ik heb thuis een sportruimte gecreëerd en samen met Jules gekeken naar een ideale training voor mij. 

De afgelopen 4 maanden hard gewerkt en mijn 1e doelstelling behaald. Ik ben 8kg afgevallen en ga mij nu focussen op spieropbouw. 

Veel dank naar mijn coach Jules, zonder zijn hulp had ik dit resultaat niet kunnen behalen, máár we zeen er nog lang niet. ‘Zo snel kom je niet van mij af, Jules!’ 

Veel liefs en gezondheid!

Personal trainer en coach Rebody Roermond - Jules Steegh

Het is prachtig om te zien hoe Wendy zich de afgelopen maanden ontwikkeld heeft. Natuurlijk het fysiek resultaat, maar vooral de manier waarop ze mentaal met uitdagende situaties omgaat.

Wil jij ook net zo'n resultaten boeken als Wendy? Meld je dan nu aan voor ons CoFit-20 programma!