De beste personal training van Roermond

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Plan mijn adviesgesprek
Kevin Zeelen
De samenwerking met Kevin heeft het ongekende qua mindset en fysiek uit mij gehaald en naar een volgend stadium gebracht. Deze uitdaging met Kevin aan gaan was de grootste en beste stap die ik in mijn leven gemaakt heb.

Kevin Zeelen
Zelfstandig ondernemer / Entrepreneur / Fysiek Atleet

Nancy Janssens
Ik werk nu iets meer als een jaar met Kevin en heb fysiek nog nooit zo goed in mijn vel gezeten en mentaal nog nooit zo goed gevoelt. Dankzij zijn hulp heb ik meer uit mezelf gehaald dan dat ik alleen ooit gekund had. Plan een gesprek met hem en ontdek het zelf.

Nancy Janssens
Zelfstandig ondernemer

Rebody Roermond

Rebody Roermond is de hoofdvestiging van Rebody en bezit een team van 4 high end personal trainers, die dag en nacht klaarstaan voor de mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes.

Onze coaches zijn gespecialiseerd op het gebied van training, voeding, mindset en coaching. Door middel van deze kennis helpen de coaches van Rebody Roermond jou met de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Wat aan een goede coach kenmerkt, is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.


ben
kevin
juul
stijntje
jules
saskia-muris

Waarom werken met de coaches van Rebody Roermond?

Ieder persoon en ieder lijf is anders. Om die reden zien wij iedereen ook als een uniek “project” en hanteren we ook een zeer persoonlijke aanpak. Het contact tussen trainer en cliënt vinden wij daarom ook erg belangrijk. Het is ook altijd mogelijk om via whatsapp terug te vallen op de support en advies van je coach.

We kijken naar jou persoonlijke situatie en stellen daarvoor samen een plan op zodat het voor jou in de praktijk ook écht toepasbaar is. Je staat er dus nooit alleen voor en je hoeft je nooit af te vragen wat je moet doen.

Bekijk hier onze coaches

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

Educatie

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Gratis e-book Rebody - 5 tips om je goede voornemens waar te maken

Vul onderstaande gegevens in en krijg het e-book gratis toegestuurd!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Gratis e-book Rebody

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Roermond?

Plan nu je gratis adviesgesprek.

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Of bel om een afspraak te maken met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

+31 (0) 475 204778

Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.