Plan nu jouw adviesgesprek!

Goed bezig! Voordat we écht van start kunnen gaan hebben we een aantal gegevens van je nodig. Zo maken we een plan op maat dat we tijdens het adviesgesprek kunnen bespreken!

Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel
Bekijk profiel

Junior
Als je met deze trainer werkt, ga je aan de slag met een Junior Rebody Coach. Dat wil zeggen dat je met een goed opgeleide beginnende professional aan de slag gaat die voldoet aan de hoge voeding-, training en coaching-standaarden die Rebody hanteert. Junior coaches hanteren Junior-tarieven.

Medior
Als je met deze trainer werkt, ga je aan de slag met een Medior Rebody Coach. Dat wil zeggen dat je met een zeer goed opgeleide en ervaren professional aan de slag gaat die de voeding-, training en coaching-standaarden van Rebody door en door ademt. Medior coaches hanteren Medior-tarieven.

Senior
Als je met deze trainer werkt, ga je aan de slag met een Senior Rebody Coach. Dat wil zeggen dat je met een uitzonderlijk goed opgeleide en gevorderde professional aan de slag gaat die voorbij de voeding-, training en coaching-standaard gaat. Senior coaches hanteren Senior-tarieven.

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.