Ben Dendoncker

Medior Rebody Coach

Ben Dendoncker
Als voormalig militair is hij de belichaming van ethiek en discipline. Hij is sinds eind 2014 werkzaam binnen Rebody en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren personal trainer met een flinke berg kennis op zak en een indrukwekkend portfolio aan zeer tevreden cliënten.

Zijn hele leven is hij intensief met sporten bezig geweest maar zijn liefde voor krachttraining maakte dát zijn primaire bezigheid. Naast dat hij zelf bijna iedere dag met de gewichten in de weer is brengt hij deze hobby met de nodige portie enthousiasme over op iedereen die bij hem aanklopt voor een beter lijf.

Werkwijze

Ben is heel sociaal, laagdrempelig en kan met iedereen overweg. Hij neemt de tijd om iedereen op een geduldige manier te leren wat nodig is om te komen waar ze moeten zijn. Hij is betrokken en loyaal. Met hem achter je moet je het gek maken wil je je doelen niet bereiken.

Diploma's & ervaring

Na zijn tijd als onder-officier bij de Belgische Defensie heeft hij zijn AALO Fitness Docent A certificering behaald en is hij enige tijd als fitness-instructeur in verschillende sportscholen werkzaam geweest. Van daaruit heeft hij zijn NASM - Certified Personal Trainer diploma gehaald en is hij mensen nog dieper en intensiever gaan begeleiden als Personal Trainer binnen Rebody. Ben is geregistreerd als gewichtsconsulent bij de BGN (beroepsvereniging gewichtsconsulenten Nederland).

Eigen doelen

Ook fysiek haalt hij het maximale uit zichzelf door zijn grenzen steeds verder op de proef te stellen. “Practice what your preach” is dan ook voor Ben een heilige belofte aan zichzelf. Alle vrije tijd en energie gaan momenteel in het klaarstomen voor de volgende fysiekwedstrijd waar hij aan gaat deelnemen.

 

Aan de slag met Ben?

Wil je besmet worden met Ben’s motivatie meld je dan meteen aan!