Demi op Heij

Medior Rebody Coach

Als je Demi zou moeten omschrijven dan zou dat zijn als één bonk energie. En dat weet ze als geen ander over te brengen op de mensen om haar heen. Ze is een sociaal en gedreven persoon en dat is ook terug te zien in alles wat ze doet. Deze goedlachse jongedame is per Januari 2019 eigenaresse van de Rebody-vestiging in Panningen, waar ze haar missie als Junior Rebody Coach zal gaan uitvoeren. Haar kantoor is gevestigd binnen de nieuwste vestiging van Il Fiore Healthcenters, die sinds 2.5 jaar geopend is. Dit fantastische sportcentrum zal fungeren als haar thuisbasis, en vanaf hier zal ze met hart en ziel haar best gaan doen om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van een krachtig lijf en leven.

Achtergrond

Ze heeft over de jaren heen verschillende diploma’s gehaald. Voordat ze bij Rebody begon, heeft ze een basis gelegd met de EEFA Fitness Docent A opleiding, om vervolgens haar NASM - Certified Personal Trainer diploma te behalen, waarmee ze haar kennis nog meer wist uit te breiden.

Voorheen was Demi werkzaam als fitness-instructrice in verschillende clubs, waar ze eigenlijk tot de conclusie kwam dat ze de mensen daar niet écht kon helpen. De stap naar personal trainer was daarom dan ook de meest logische volgende stap.

Na de nodige jaren ervaring en leergierigheid rondom training, voeding en coaching volgt ze, naast een intensief en voortdurend opleidingstraject binnen Rebody, de opleiding tot gewichtsconsulent. Op deze manier probeert ze haar kennisniveau altijd naar een hoger niveau te tillen met het oogpunt op maximaal rendement voor haar cliënten.

Persoonlijke doelen

Demi is niet misselijk met haar persoonlijke streven. Haar lijf is dan ook een afspiegeling van dat waar ze voor staat. Ze is bijna dagelijks in de sportschool te vinden en ze zit (meestal) strak in haar voeding. Buiten het fanatiek beoefenen van krachttraining, doet ze ook nog aan paaldansen, waar ze de nodige uurtjes aan verslijt. Stil zitten doet ze in ieder geval nooit!

Aan de slag met Demi?

Kom je uit de regio Panningen en wil jij graag eens kennis maken met Demi? Meld je dan snel aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken hoe ze jou kan helpen naar het lijf dat je zo graag wilt.