Jeffrey van Vroenhoven

Junior Rebody Coach

Jeffrey begon op zijn zevende met zijn eerste sport en sindsdien streeft hij altijd naar het hoogst haalbare, in alles wat hij doet. Op zijn tiende haalde hij de zwart band Taekwondo en werd hij geselecteerd voor het talenteam van de nationale selectie. Daar creëerde hij een krachtige blauwdruk voor de rest van zijn leven. Enkele jaren later, toen hij ging studeren, is hij van Taekwondo overgestapt naar fitness en dat heeft een grote impact gehad.

Achtergrond

Er gingen in zijn jeugd ontzettend veel uren naar sport, maar uiteindelijk besloot Jeffrey om iets anders te gaan studeren, namelijk rechten. Eind 2015 behaalde hij zijn meestertitel en ging fulltime als strafrechtjurist aan de slag. Jeffrey had zich door de jaren heen uit interesse verdiept in de wetenschappelijke principes over voeding en training en hij zag dat veel collega’s hulp konden gebruiken bij het realiseren van een goede gezondheid en vitaliteit. Maar hij merkte dat alleen de kennis delen weinig resultaat bij anderen opleverde.

Daar zag Jeffrey een kans. Alleen informatie delen werkte niet goed, dus er moest ook worden gewerkt aan de persoon die de informatie ontvangt. Jeffrey investeerde in een business coach om dit concept zo goed mogelijk te lanceren en dat bleek een succes te zijn. Zijn cliënten behaalden mooie resultaten op fysiek vlak en ze presteerden effectiever. Zijn bedrijf groeide en hij besloot om ontslag te nemen als jurist, zodat hij volledig voor zichzelf verder kon gaan.

In het business programma kwam Jeffrey de grondlegger van Rebody, Kevin van Elswijck, tegen. Sindsdien hebben zij contact gehouden en nu, in mei 2019, heeft dit geleid tot een mooie samenwerking: Rebody Eindhoven.

Werkwijze

Jeffrey heeft een absoluut commitment op het doel van de cliënt. Hij laat mensen op een respectvolle en vriendelijke manier zien wat ze van zichzelf niet zien of niet willen zien. Dat is soms oncomfortabel, maar het geeft mensen de mogelijkheid om te transformeren. En het mooie aan transformatie is dat het mensen in staat stelt om continue krachtiger te zijn en te kiezen. Dat leidt tot fantastische resultaten, op elk vlak.

Een krachtige gezondheid, vitaliteit en mindset zijn het fundament waarop alles in je leven wordt gebouwd. Jeffrey helpt je graag om dit fundament continue te versterken.

Aan de slag met Jeffrey

Wil je effectief en duurzaam resultaat creëren en denk je dat Jeffrey de juiste match voor je is, dan is hij graag bereid om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je te in te plannen.

Aan de slag