Jules Steegh

Junior Rebody Coach

Jules Steegh

Met ruim 5 jaar ervaring in de fitnessbranche heeft Jules veel ervaring opgedaan in verschillende lagen van de fitnessbranche. Zo heeft hij na zijn opleiding CIOS gewerkt als fitnesstrainer, voedingscoach, personal trainer, clubmanager en regiomanager. In deze jaren heeft hij veel personen geholpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Hij weet dat bij elke specifieke situatie een passende aanpak hoort en kan hiermee een route bepalen waarmee jij jouw succes kunt behalen Ben jij klaar om jouw weg naar succes te bewandelen?

Achtergrond

Tijdens de opleiding CIOS is de passie voor de fitnessbranche ontstaan. Hierdoor heeft Jules tijdens zijn opleiding extra certificaten behaald voor fitnesstrainer A en Personal Trainer bij de NASM. Na zijn opleiding is hij gestart bij Fit For Free in Roermond waar hij zijn kennis kon toepassen in de praktijk. Het bleek al snel dat er een match was, maar toch was Jules op zoek naar iets meer uitdaging.

Hij heeft ervoor gekozen om 6 maanden te werken in Spanje. Niet alleen door de fascinatie voor de Spaanse taal maar ook voor die levenservaring wat de basis zou gaan leggen voor zijn huidige denkwijze. Na de 6 maanden werkzaam te zijn geweest als coördinator van een animatieteam op Ibiza ging Jules aan de slag bij Anytime Fitness. Hier heeft Jules zich ontwikkeld in zijn kennen en kunnen op het gebied van training en coaching. Dit heeft hij in een latere fase mogen overdragen op collega trainers. Nu staat hij klaar voor een reeks nieuwe succesverhalen waar ook jij een onderdeel van kunt uitmaken!

Werkwijze

Als empathische trainer zal Jules jou écht willen leren kennen. Zijn werkwijze zal casual ervaren worden, maar zal een zeer professionele uitvoering bezitten. Jij staat centraal in jouw traject en Jules zal jou begeleiden het optimale uit jezelf te halen. Wanneer je de verstoringen aanpakt zal jouw potentieel tot zijn recht komen.

Aan de slag met Jules Steegh

Werken aan jouw ideale leven? Klaar met alle verstoringen die jouw potentieel belemmeren? Vraag dan een vrijblijvend welkomstgesprek aan en ervaar wat Jules voor jou kan betekenen.

Connect met Jules op https://www.facebook.com/jules.steegh & https://www.instagram.com/julessteegh/