Kevin van Elswijck

Senior Rebody Coach

Zijn ontzettend leergierige en gedreven persoonlijkheid hebben in 2013 het fundament gelegd van Rebody Personal Training. Met zijn ziel en zaligheid steekt hij iedere vrije minuut in het begeleiden van mensen, het ontwikkelen van zichzelf als persoon, het bedrijf en zijn eigen lijf.

Dit was niet altijd zo. Leren ging hem altijd makkelijk af maar hij wist nooit wat hij wilde worden. School was niet zo spannend dus hij ging maar een beetje met de stroom mee om uiteindelijk met een suffe saaie kantoorbaan te eindigen.

Totdat hij ontdekte hoe interessant alles wat met voeding, training en het menselijk lichaam te maken had was. Het overbrengen van deze kennis op anderen en helpen deze toe te passen in de praktijk was waar hij voor in de wieg gelegd was. Na enkele jaren bezig te zijn met het ontwikkelen van zijn eigen lijf, ontstond zo Rebody met het idee om een logisch en laagdrempelig systeem te ontwikkelen om ook andere mensen naar hun doelen toe te helpen. Inmiddels is Kevin uitgegroeid tot een lopende encyclopedie die al honderden tevreden cliënten op zijn naam heeft. Als je met hem praat is het bijna onmogelijk niet besmet te raken met zijn enthousiasme. Hij is enorm sociaal (gespierde kaken volgens Ben) en kan met iedereen omgaan. Hij is een echte professional en weet de kennis die hij bezit op een makkelijke en begrijpelijke manier voor iedereen uiteen te zetten. Tevens weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om doelen en commitment te hebben in het leven om het beste uit jezelf en anderen te kunnen halen.

Opleidingen & diploma's

Hij heeft over de jaren heen verschillende diploma’s gehaald. Voordat hij met Rebody begon heeft hij een basis gelegd met AALO Fitness Docent A, AALO Fitness Docent Level 2, AALO Fitness Master en de AALO Personal Trainer. Vervolgens heeft hij in 2014 zijn NASM - Certified Personal Trainer gehaald om zijn kennis nog verder uit te breiden. Omdat hij heel veel waarde hecht aan waarheidsbevinding in plaats van het gewoonweg enkel onderbouwen van zijn eigen mening is hij in 2015 geslaagd als volleerd Certified Bayesian Personal Trainer. Als (vast niet) laatste heeft hij begin 2017 de BGN Gewichtsconsulent met succes afgerond en is hij geregistreerd bij de beroepsgroep.

Naast het lezen van stapels boeken en het schrijven van artikelen houdt hij zich ook bezig met het lezen van research reviews en wetenschappelijke artikelen. Op deze manier kunnen we een optimale aanpak blijven gebruiken bij het begeleiden van onze klanten en groeit onze kennis mee met de feiten.

Veel andere trainers gebruiken Kevin als hulplijn als ze even niet meer uitkomen met hun eigen klanten of volgen speciale trajecten bij hem voor het verdiepen van hun skills als trainer en coach.

Wedstrijden & prijzen

Ook de bijna 10 jaar die hij zelf doorbracht met de gewichten is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij heeft de afgelopen jaren meerdere fysiek wedstrijden mee gedaan en is hierbij ook in de prijzen gevallen. In 2016 won hij zijn Men’s Athletic Physique categorie op de Juliette Bergmann Classic (c) en op de Open Rotterdamsche Kampioenschappen (b) behaalde hij een 2de plaats. Afgelopen jaar waagde hij zich op het podium van de Julliette Bergmann Grand Prix (a) om te kijken hoe hij het doet naast de besten van Nederland. Hier behaalde hij een 5de plaats.

Volg Kevin

Wil je zijn avonturen volgen, kijk dan op zijn atletenpagina via Facebook of via Instagram @rebodykev.

Aan de slag met Kevin?

Wil je met Kevin als jouw trainer aan de slag? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en te kijken wat hij voor je kan betekenen.

Aan de slag met Kevin

 

Kevin Zeelen
De samenwerking met Kevin heeft het ongekende qua mindset en fysiek uit mij gehaald en naar een volgend stadium gebracht. Deze uitdaging met Kevin aan gaan was de grootste en beste stap die ik in mijn leven gemaakt heb.

Kevin Zeelen
Zelfstandig ondernemer / Entrepreneur / Fysiek Atleet

 

Ik werk nu iets meer als een jaar met Kevin en heb fysiek nog nooit zo goed in mijn vel gezeten en mentaal nog nooit zo goed gevoelt. Dankzij zijn hulp heb ik meer uit mezelf gehaald dan dat ik alleen ooit gekund had. Plan een gesprek met hem en ontdek het zelf.

Nancy Janssens
Zelfstandig ondernemer

Nancy Janssens

 

Mourad
Motivatie had ik altijd wel maar meestal maar tijdelijk. Dit is anders. Kevin leerde me de mogelijkheid om mezelf te activeren om simpelweg te doen wat nodig is om mijn doelen te bereiken. Of ik nu gemotiveerd ben of niet. Ik ben een ondernemer met altijd een overvolle agenda en 10.000 geldige excuses om iets NIET te doen. Een jaar geleden had ik nooit geloofd dat ik hiertoe in staat was. Ik was de eerste deelnemer die 3 maanden met het RESULTAAT-programma aan de slag ging. Nu ben ik 6 maanden bezig, 25kg lichter en ben ik overgestapt naar het jaarprogramma. Ik ga iedere dag het leven te lijf, zowel op het gebied van werk, gezondheid als mijn privé-leven. En ik geloof dat in iedereen de potentie zit te bereiken wat ze willen. Je moet alleen de juiste mindset creëren en Kevin is daar gewoon fucking goed in.

 

Randy

Ondernemer