Petra Dierx

Junior Rebody Coach

Als geen ander weet Petra hoe het was om in een ongezonde levensstijl en mindset te verkeren. Ze was er niet alleen klaar mee maar ook klaar voor. Ze melde zich een aantal jaar geleden aan als client bij Rebody en al snel had ze de smaak te pakken. De combinatie tussen voeding en krachttraining zorgde ervoor dat ze niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker werd. Door coach Kevin zorgde ze ervoor dat ze niet alleen haar doel behaalde maar dit ook bleef volhouden. Hierdoor is ze in staat om te coachen vanuit ervaring. Ze weet als geen ander waar de valkuilen liggen maar ook hoe het is om successen te kunnen vieren.

Achtergrond

Na jaren in de retail te hebben gewerkt als manager, verantwoordelijk voor team en taak, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond ze als Junior Coach bij Rebody waar ze een intensief opleidingstraject volgde.

Ze liep mee met de bestaande coaches en volgende een veelvoud aan lessen op het gebied van voeding, training en coaching. Ze ging tijdens haar interne opleidingstraject zelfs aan de slag met het begeleiden van proefpersonen.

Daarnaast is ze nog bezig met de PT cursus van Menno Henselmans. Binnen haar werk als manager heeft ze diverse trainingen gevolgd op het gebied van coaching en is ze gediplomeerd drogist.

Persoonlijke doelen

Groei en zelfontwikkeling staan bij Petra hoog in het vaandel. Er is altijd wel een manier om jezelf naar een hoger niveau te tillen en dat is dan ook precies waar ze dagelijks mee bezig is. Ze brengt graag haar tijd door in de sportschool want spierballen groeien niet door op de bank te blijven zitten.

Aan de slag met Petra

Kom jij uit Weert en/of omgeving en wil je aan de slag om de beste en gezonde versie van jezelf te worden meld je dan aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodat je samen met Petra het verschil kan gaan maken en je versteld zult gaan staan van je eigen power.