Saskia Muris

Junior Rebody Coach

Nadat ze de eerste jaren na de geboorte van haar dochter bewust en heel dankbaar voor het fulltime moederschap heeft gekozen, is ze twee en een half jaar geleden op gebied van lifestyle, krachttraining en voeding zelf onder begeleiding van haar coach Ben met een life changing Rebody coachingstraject aan de slag gegaan.

Eigen transformatie

Haar eigen fysieke en mentale transformatie en de impact die dit op haar leven heeft gehad, hebben ervoor gezorgd dat ze zelf een opleiding tot personal trainer is gaan volgen om andere mensen naar die meest krachtige en meest authentieke versie van zichzelf te coachen. Als ze ergens gelukkig van wordt, dan is het anderen te zien groeien en in hun kracht te zien staan. Ze weet als geen ander hoe het is om aan die andere kant van het proces te staan. Fysiek en mentaal zal ze telkens weer opnieuw het beste uit zichzelf blijven halen en zal ze zichzelf telkens weer willen blijven ontwikkelen.

Maatschappelijke achtergrond

Vanuit haar maatschappelijk werk achtergrond heeft ze jarenlang multi-problem gezinnen gecoacht om een zo’n veilig en liefdevol mogelijke gezinssituatie te bewerkstelligen, de veiligheid van het kind te waarborgen en het beste uit het hele gezin te halen. Met als doel ouders weer in hun kracht als ouders te zetten en kinderen weer kind te kunnen laten zijn en zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen.

Aan de slag met Sas?

Wat je van haar kan verwachten wanneer je met haar als coach aan de slag gaat, is dat ze altijd naast je gaat staan daar waar jij op dat moment staat. Ze laat je “zijn” en zal je telkens weer opnieuw helpen krachtiger te worden. Je trots op jezelf laten zijn. Ze laat je fysiek en mentaal grenzen verleggen en je versteld van jezelf doen staan. Ze zal je altijd net dat beetje meer uit jezelf laten halen. Tijdens personal training sessies zal dit altijd op een technisch veilige en verantwoorde manier gebeuren en afgestemd op wat jij op dat moment aankan. Ze gaat samen met jou op zoek naar die meest authentieke versie van wie jij bent en wie jij graag wil zijn. Op gebied van lifestyle, krachttraining en voeding coacht ze jou om stap voor stap en doelgericht jouw doelen te verwezenlijken. Door bewuste keuzes te leren maken en belangrijke veranderingen in jouw dagelijkse leven door te voeren. Veranderingen die bij jou passen en die jij kan volhouden. Zodat het niet resultaten voor even maar een nieuwe levensstijl wordt.

Ben jij er klaar voor om ja tegen jezelf te zeggen? Fysiek en mentaal te transformeren naar die meest krachtige en meest authentieke versie van jezelf? Plan dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek om te kijken wat Saskia voor jou kan betekenen en te ervaren hoe het zou zijn om met haar als personal trainer en lifestyle coach aan de slag te gaan.

Aan de slag met Sas