Saskia Muris

Junior Rebody Coach

Nadat ze de eerste jaren na de geboorte van haar dochter bewust en heel dankbaar voor het fulltime moederschap heeft gekozen, is ze twee en een half jaar geleden op gebied van lifestyle, krachttraining en voeding zelf onder begeleiding van haar coach Ben met een life changing Rebody coachingstraject aan de slag gegaan.

Eigen transformatie

Haar eigen fysieke en mentale transformatie en de impact die dit op haar leven heeft gehad, hebben ervoor gezorgd dat ze zelf een opleiding tot personal trainer is gaan volgen om andere mensen naar die meest krachtige en meest authentieke versie van zichzelf te coachen. Als ze ergens gelukkig van wordt, dan is het anderen te zien groeien en in hun kracht te zien staan. Ze weet als geen ander hoe het is om aan die andere kant van het proces te staan. Fysiek en mentaal zal ze telkens weer opnieuw het beste uit zichzelf blijven halen en zal ze zichzelf telkens weer willen blijven ontwikkelen.

Maatschappelijke achtergrond

Vanuit haar maatschappelijk werk achtergrond heeft ze jarenlang multi-problem gezinnen gecoacht om een zo’n veilig en liefdevol mogelijke gezinssituatie te bewerkstelligen, de veiligheid van het kind te waarborgen en het beste uit het hele gezin te halen. Met als doel ouders weer in hun kracht als ouders te zetten en kinderen weer kind te kunnen laten zijn en zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen.

Ben jij een mama die niet lekker in haar vel zit?

Ben jij een mama die altijd zichzelf wegcijfert, maar alsnog niet de moeder bent die je wilt zijn voor je gezin? En weet je niet hoe je hier verandering in kunt brengen? Dan heb ik nu de oplossing voor jou! Ik ben een mama op missie om iedere moeder in de omgeving van Roermond alle tools en tips te geven om van zichzelf de mama te maken die ze altijd al hebben willen zijn. Ik ben op deze missie omdat ik ook ooit de mama was die met deze problemen zat, maar met de hulp van Rebody heb ik mijn leven kunnen veranderen in een leven vol liefde, energie en voldoening. Nu weet ik en vind ik dat iedere mama dit verdient.

Mijn missie begint op 29 Mei met een unieke en éénmalige interactieve Webinar waar ik jou in ongeveer 1 uur ga uitleggen hoe jij direct met een paar kleine aanpassingen jouw leven gezonder en energieker kan gaan leiden. De tips die ik jou in deze Webinar ga geven zijn de tips die ik over de jaren heen heb verzameld en uit heb geprobeerd op mijn weg naar mijn gezonder en energieker leven.

Dus wil jij alles weten over deze tips en tricks? Zorg dan dat je je aanmeldt voor mijn Webinar op 29 Mei. 

Aanmelden voor de webinar