Stijntje Hoeben

Medior Rebody Coach

Medior Rebody Coach

Al een aantal jaren is Stijntje te vinden rondom het toneel van Rebody Roermond. Ze mocht eerst alles vanaf de tribune bijwonen, namelijk als klant. Na 2 jaar te hebben meegedraaid als Junior Rebody coach mag ze zichzelf nu presenteren als Medior Rebody coach in Roermond.

Ze werkt(e) enkele jaren als begeleider en coach in de jeugdzorg, verslavingszorg en de maatschappelijke opvang, om mensen te helpen hun leven weer op de rit te krijgen. Nadat ze echter de impact ervaarde, die fitness op haar leven had, begon er van binnen iets te groeien. Ze raakte geïnteresseerd in de theorie achter haar transformatie, waardoor ze steeds dieper en dieper in de materie geraakte.

Achtergrond

In haar werk in de verslavingszorg en psychiatrische hulpverlening, heeft Stijntje veel kennis en skills opgedaan, om door middel van haar coaching cliënten bepaalde dingen wel of juist niet te laten doen. De honderden uren gesprekvoering die ze daar deed, hebben haar geen windeieren gelegd. Als je met Stijntje praat zal je meteen begrijpen wat daarmee wordt bedoeld.

Na de nodige jaren ervaring en leergierigheid rondom training, voeding en coaching volgt ze ook een intensief en voortdurend opleidingstraject binnen Rebody. Tevens heeft ze haar certificaat behaald bij de Henselmans Instituut gecertificeerde Personal Trainer opleiding, voorheen bekend als de Bayesaanse PT-cursus.

Door het volgen van deze intensieve, en zeer diepgaande opleiding, kan ze zich onderscheiden van het gros van de personal trainers op vandaag. Samen met haar coachingservaring, zorgt dit voor de ultieme combinatie die nodig is om mensen naar het volgend level te brengen, zowel mentaal als fysiek.

Persoonlijke doelen

Stijntje is vrijwel dagelijks in de sportschool te vinden om aan haar lichaam te werken. Ze heeft een ijzeren mindset, die ze inzet om haar gewenste resultaten te behalen. Haar eigen transformatie en haar deelnemen aan een wedstrijd heeft dit ruimschoots bewezen.

Aan de slag met Stijntje?

Kom je uit de regio Roermond en wil jij graag eens kennis maken met haar? Meld je dan snel aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te kijken hoe ze jou kan helpen naar het lijf dat jij zo graag wilt!