TEAMWORK MAKES THE

Dream Work

REBODY COACH WORDEN

Wil jij andere mensen helpen met het bereiken van hun doelen? Ben jij diegene die zijn vrienden overlaadt met al die goede tips over voeding & training? Heb je een aanstekelijk enthousiasme?

Kortom, wil jij de tofste baan ter wereld? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe sterren om ons geweldige team aan te vullen. We groeien hard en als je mee wilt groeien, informeer dan naar de mogelijkheden!

Ja, ik wil meebouwen aan het succes van Rebody!

Neem dan contact met ons op!

Wij zijn momenteel op zoek naar twee Rebody Coaches voor Maastricht.

Benieuwd naar wat het inhoudt om een Rebody franchise te hebben?

Eigen Rebody Vestiging

Wil je eindelijk van je passie je beroep maken? Sterker nog, je eigen onderneming mee bouwen? Rebody is een franchise onderneming. Iedere Rebody Coach is dus zelfstandig ondernemer binnen het succesvolle concept van de beste personal training van Zuid-Nederland.

ERVARINGEN

DEMI OPHEIJ | HEADCOACH REBODY PANNINGEN

Ik vind het zo fijn wat ik allemaal heb geleerd van Ben en Kevin, en uiteraard ook van de rest van het team! Zonder hun had ik dit nooit bereikt. We hebben een leuk en uniek concept en een eigen app. Ik sta zelf oprecht achter dit concept en daarom vind ik het ook heel fijn. We zijn echte one family. Alle begeleiding heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Vooral omdat ik hier voorheen heel onzeker over was en alles eng vond. Dankzij de hulp van Rebody ben ik echt zo gegroeid als persoon en is mijn bedrijf hierin meegegroeid.
Demi Opheij
REBODY PANNINGEN

JULES STEEGH | HEADCOACH REBODY HERTEN

De sfeer binnen Rebody is heel prettig. Onderling is er een hoge gun factor. Zo brengen we elkaar telkens naar een hoger level en verleggen we problemen door middel van educatie en coaching. Lachen is gezond dus lachen we samen heel wat af tussen de bedrijven door. Er heerst daarnaast een professionele gang van zaken. Een echte all-in mentaliteit. Veel lachen en aan het eind van de rit staat er een goed resultaat. Een fijne plek om goed geld te kunnen verdienen.
JULES STEEGH
REBODY HERTEN