De beste personal training van Weert

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Plan mijn adviesgesprek
De uitdaging aangaan met mezelf en Rebody Weert is de beste stap die ik ook heb kunnen maken. Ik heb mijn gezondheid en een toekomst terug en geleerd hoe niet meer terug hoef te vallen in oude patronen.
Ik had een doel maar geen idee hoe ik moest beginnen. Rebody Weert heeft me geholpen in het maken van een helder plan waarin ik op een gezonde en verantwoorde manier dit doel heb kunnen bereiken.
Dankzij Rebody Weert heb ik meer uit mezelf durven en kunnen halen dan dat ik ooit voor mogelijk hield. Mij bijsturen op momenten dat ik het even zelf niet meer weet geeft me het vertrouwen om door te blijven gaan.

Rebody Weert

Rebody Weert biedt high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes. Wanneer je met Rebody Weert in zee gaat, zul je met de vrolijke en gedreven personal coach Marloes Vogels aan de slag gaan.

Marloes is inmiddels een doorgewinterde coach en specialist op het gebied van training, voeding en coaching. Doordat Marloes ook weet hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten, weet zij als geen ander hoe zij jou kan helpen de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Wat aan een goede coach kenmerkt, is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.


Waarom personal training bij Rebody Weert?

Wanneer je met Marloes in gesprek raakt heb je niet heel lang nodig om te ontdekken uit welk hout ze gesneden is. Marloes is iemand die enorm daadkrachtig is, en dat werkt aanstekelijk. Als ze iets wil dan focust ze zich daar op en dan creëert ze het. Ze heeft een eigen Rebody traject doorlopen bij Coach Jules, waar ze, behalve een fysieke transformatie een enorme mentale groei heeft doorgemaakt. Dus ze kent zeer zeker ook de andere kant van de tafel. De groei die ze heeft doorgemaakt heeft haar er uiteindelijk toe gezet haar leven ook een serieuze make-over te geven.  Sinds 1 Mei is ze Junior Rebody Coach en runt ze samen met Petra de vestiging in Weert.

Ben jij van plan om iets aan je gezondheid en lijf te doen? Ga dan eens met Marloes in gesprek en ervaar het zelf.

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

Educatie

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Gratis e-book Rebody - 5 tips om je goede voornemens waar te maken

Vul onderstaande gegevens in en krijg het e-book gratis toegestuurd!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Gratis e-book Rebody

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Weert?

Plan nu je gratis adviesgesprek.

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Of bel om een afspraak te maken met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

+31 6 27291881

Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.