De beste personal training van Weert

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Plan mijn adviesgesprek
Kevin Zeelen
De samenwerking met Rebody heeft het ongekende qua mindset en fysiek uit mij gehaald en naar een volgend stadium gebracht. Deze uitdaging met Rebody aan gaan was de grootste en beste stap die ik in mijn leven gemaakt heb.

Kevin Zeelen
Zelfstandig ondernemer / Entrepreneur / Fysiek Atleet

Nancy Janssens
Ik werk nu iets meer als een jaar met Rebody en heb fysiek nog nooit zo goed in mijn vel gezeten en mentaal nog nooit zo goed gevoelt. Dankzij hun hulp heb ik meer uit mezelf gehaald dan dat ik alleen ooit gekund had. Plan een gesprek met hem en ontdek het zelf.

Nancy Janssens
Zelfstandig ondernemer

Rebody Weert

Rebody Weert biedt high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes. Wanneer je met Rebody Weert in zee gaat, zul je met de vrolijke en gedreven personal trainer Petra Dierx aan de slag gaan.

Petra is inmiddels een doorgewinterde personal trainer en specialist op het gebied van training, voeding en coaching. Doordat Petra ook weet hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten, weet zij als geen ander hoe zij jou kan helpen de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Wat aan een goede coach kenmerkt, is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.


Waarom personal training bij Rebody Weert?

Petra is het soort personal trainer die volledig begrijpt door welke bochten jij jezelf moet wringen om je uiteindelijke doel te behalen. Als geen ander weet Petra hoe het was om in een ongezonde levensstijl en mindset te verkeren. Maar op een bepaald had ze er genoeg van en kwam het inzicht. Ze was er niet alleen klaar mee, maar ook klaar voor! Ze melde zich een aantal jaar geleden aan als client bij Rebody en al snel had ze de smaak te pakken.

De combinatie tussen voeding en krachttraining zorgde ervoor dat ze niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker werd. Door coach Kevin zorgde ze ervoor dat ze niet alleen haar doel behaalde maar dit ook bleef volhouden. Hierdoor is ze in staat om te coachen vanuit ervaring. Ze weet als geen ander waar de valkuilen liggen maar ook hoe het is om successen te kunnen vieren.

Groei en zelfontwikkeling staan bij Petra hoog in het vaandel. Er is altijd wel een manier om jezelf naar een hoger niveau te tillen en dat is dan ook precies waar ze dagelijks mee bezig is. Ze brengt graag haar tijd door in de sportschool want spierballen groeien niet door op de bank te blijven zitten. Deze spirit weet ze, net als haar vrolijke glimlach, dan ook als geen ander over te brengen op haar cliënten.

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

Educatie

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Gratis e-book Rebody - 5 tips om je goede voornemens waar te maken

Vul onderstaande gegevens in en krijg het e-book gratis toegestuurd!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Gratis e-book Rebody

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Weert?

Plan nu je gratis adviesgesprek.

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Of bel om een afspraak te maken met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

+31 6 27291881

Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.