De beste personal training van Weert

Meld je nu aan voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van de Rebody coaches.

Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden bekeken en al je mogelijke vragen beantwoord. Je zit uiteraard nergens aan vast.

Plan mijn adviesgesprek
De uitdaging aangaan met mezelf en Rebody is de beste stap die ik ooit heb kunnen maken. En ik ben dan ook enorm dankbaar dat ik van deze mogelijkheid gebruik kan maken. Na jarenlang ongelukkig zijn, zit ik nu eindelijk weer lekker in mijn vel en voel ik me mentaal beter dan ooit. Ik kan weer echt genieten van het leven. Het is niet iets wat je probeert, maar het is echt iets wat je moet doen. Doelen stellen en niet dingen wensen. Smoesjes werken in dit traject niet. Ik durf nu met zekerheid te zeggen dat ik niet meer terug ga vallen in mijn oude patroon. Rebody is iets waar ik de rest van mij leven mezelf aan vast kan en ga houden.
Als je een doel voor ogen hebt maar werkelijk geen idee hebt hoe hieraan te beginnen dan moet je bij Rebody zijn. Met mijn onregelmatige werktijden was de flexibiliteit van mijn coach ideaal. Voeding was voor mij het belangrijkste punt voor mijn doel te gaan behalen. Door duidelijke uitleg waardoor ik goede haalbare schema’s kon maken is kon ik daar mee goed vooruit en boekte ik al resultaat. Alleen had ik nog geen idee wat ik in de sportschool allemaal kon doen, met de rugklachten die ik al had wilden ik goede oefening op de juiste manier uitvoeren. Door de goede begeleiding en uitleg van apparaten zijn de klachten verminderd. Dit totaal plaatje heeft mij in het doel geholpen tot waar ik nu ben.
Mijn coach helpt mij te zoeken en bijsturen naar de juiste manier om een tot een gezonde levensstijl te komen en mijn slechte gewoontes te doorbreken. Ze is een coach die mij enorm helpt door oprecht en eerlijk te zeggen wat ze ziet/merkt. Ook al is dat soms niet leuk om te horen, het is wel nodig om de realiteit onder ogen te zien. Dankzij haar heb ik meer uit mij zelf gehaald dan ik ooit had durven dromen!

Rebody Weert

Rebody Weert biedt high end personal training en coaching aan voor mensen die hun droomlijf willen realiseren en afscheid willen nemen van hun slechte gewoontes. Wanneer je met Rebody Weert in zee gaat, zul je met de vrolijke en gedreven personal coach Marloes Vogels aan de slag gaan.

Marloes is inmiddels een doorgewinterde coach en specialist op het gebied van training, voeding en coaching. Doordat Marloes ook weet hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten, weet zij als geen ander hoe zij jou kan helpen de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Wat aan een goede coach kenmerkt, is dat ze jou niet simpelweg adviseren over hoe jij dingen moet gaan aanpakken, maar samen met jou opzoek gaan naar de oorzaak van het probleem. Op deze manier komen we er achter wat voor jou een prettige aanpak is en creëren we samen een fijne, werkbare en gezonde levensstijl.


Waarom personal training bij Rebody Weert?

Wanneer je met Marloes in gesprek raakt heb je niet heel lang nodig om te ontdekken uit welk hout ze gesneden is. Marloes is iemand die enorm daadkrachtig is, en dat werkt aanstekelijk. Als ze iets wil dan focust ze zich daar op en dan creëert ze het. Ze heeft een eigen Rebody traject doorlopen bij Coach Jules, waar ze, behalve een fysieke transformatie een enorme mentale groei heeft doorgemaakt. Dus ze kent zeer zeker ook de andere kant van de tafel. De groei die ze heeft doorgemaakt heeft haar er uiteindelijk toe gezet haar leven ook een serieuze make-over te geven.  Sinds 1 Mei is ze Junior Rebody Coach en runt ze samen met Petra de vestiging in Weert.

Ben jij van plan om iets aan je gezondheid en lijf te doen? Ga dan eens met Marloes in gesprek en ervaar het zelf.

Onze aanpak

Een mooier lijf verwezenlijken hoeft niet complex en zwaar te zijn. Met de juiste know-how, de juiste tools en een stevige portie commitment kun je bijna-wonderen verrichten.

Educatie

Wij leren je van uit een evidence-based denkwijze precies wat WEL en NIET werkt als het gaan om resultaat boeken (en behouden voor het leven).

Training

We zorgen dat jij je tijd in de sportschool optimaal benut door je de ins en outs van effectief en verantwoord trainen te leren, zodat je snel bij je doel bent.

Voeding

Met onze gebruiksvriendelijke Rebody App ga je leren je eigen maaltijdplanning te maken zodat je bewust wordt van wat je eet terwijl je een leefbare en toch effectieve situatie voor jezelf creëert.

Mindset

Échte transformatie vereist ook een andere manier van denken. Met diepgaande coaching helpen we je bij het creëren van krachtige mindset die doorwerkt op alle aspecten van je leven.

Gratis e-book Rebody - 5 tips om je goede voornemens waar te maken

Vul onderstaande gegevens in en krijg het e-book gratis toegestuurd!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Gratis e-book Rebody

Word jij het volgende succesverhaal van Rebody Weert?

Plan nu je gratis adviesgesprek.

Een van onze coaches neemt binnen 1 dag contact met je op om het adviesgesprek in te plannen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Of bel om een afspraak te maken met een van onze coaches naar onderstaand nummer.

+31 6 27291881

Ben je doorverwezen door een medewerker van Il Fiore? Vul dan hier zijn of haar naam in.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.